Ми у Facebook
23.12.2016, 14:00

Збірна команда Рівненщини підготувалася до Кубку України з лижного туризму [+Фото]

Рівненські «зимові спортсмени»-юніори провели підготовку до чергових всеукраїнських змагань – Кубка України з лижного туризму. Збір до цих важливих змагань проходив на Львівщині, серед обласних збірників опинилися представники відразу чотирьох районів краю.
З 16 по 21 грудня в смт Славське Львівської області збірна команда Рівненської області готувалася до участі у Кубку України з лижного туризму серед юніорів. Навчально-тренувальний збір по підготовці було проведено комунальним закладом «Рівненською обласною станцією юних туристів» Рівненської обласної ради.

До складу команди входили гуртківці обласної станції юних туристів з Рівненського району (Оржівський НВК “Школа-колегіум”), Рокитнівського району (Боровська ЗОШ І-ІІІ ст.), Дубенського району (Стовпецька ЗОШ І-ІІІ ст.), Острозького району (НВК “Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ”).

Під час проведення навчально-тренувального збору юні спортсмени відпрацьовували техніку володіння лижами – швидкісні спуски, підйоми, транспортування потерпілого, а також техніку подолання природних перешкод за допомогою спеціального туристського спорядження.

Збір проводився з метою якісної підготовки команди до участі у Кубку України з лижного туризму серед юніорів, який відбудеться у січні 2017 року на теренах Волинської області, під керівництвом директора комунального закладу “Рівненська обласна станція юних туристів” Рівненської обласної ради В. Григора, методиста Ф. Левчука, керівників гуртків І. Кравця та Ю. Вербіцького.

Медичне обслуговування навчально-тренувального збору забезпечував Онищук І.М. - майор, начальник пункту охорони здоров’я АРЗ СП ГУ ДСНС України в Рівненській області.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчани стали кращими на Чемпіонаті України з фрістайлу

Вихованці рівненської ДЮСШ №1 окупували п'єдестал Чемпіонату України з фрістайлу

Довідка ОГО. Лижний туризм (гірськолижний туризм) — різновид туризму на лижних засобах пересування. Лижний туризм різноманітний: це і одноденні прогулянки по готових лижнях, і недільні переходи по засніжених цілинних лісах, це і багатоденні автономні походи, складні експедиції в горах або в Антарктиді чи Арктиці, скі-тури (позатрасове катання) на гірських схилах без підйомників і гірськолижних курортів, сноубординг, сендбординг, гелі-скіїнг.









[imgF=1223013]






На правах реклами