Ми у Facebook
23.12.2016, 15:00

Підсумки року - 2016: Рівненський регіональний ЦНАП – приклад революції сервісу

Рівненський регіональний ЦНАП відзначено у проекті "Підсумки року - 2016" як Лідера інновацій.
З дня свого відкриття Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг став прикладом європейського підходу до обслуговування клієнтів та здивував усіх мешканців області новим рівнем якості надання адміністративних послуг.

Відкриття Рівненського регіонального ЦНАПу відбулося 29 лютого 2016 року. І з першого ж дня роботи стало зрозуміло, що мешканцям Рівного та області не потрібно ходити різними інстанціями – в одному приміщенні надають адміністративні послуги багатьох органів влади за принципом "єдиного вікна".


Рівненські інновації отримали Спеціальну відзнаку в столиці


ЦНАП надає понад 200 послуг, серед яких – реєстрація, зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб у Рівному, видача довідок різного виду в цій сфері. Тут громадяни можуть зареєструвати бізнес на території Рівненської області без урахування місця проживання або внести відповідні зміни до відомостей про фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, вирішити земельні питання, одержати дані з Державного земельного кадастру. У Рівненському регіональному ЦНАПі ви з легкістю отримаєте документи, які надають право на виконання будівельних робіт, здасте закінчені будівництвом об’єкти в експлуатацію та оформите право власності на об’єкти нерухомого майна, які розміщені на території Рівненської області. У центрі надають практично всі адміністративні послуги, які надаються виконавчими органами Рівненської міської ради, за винятком соціальних (субсидії, матеріальні допомоги тощо), а також отримати інші необхідні документи дозвільного характеру у сфері господарської діяльності. І все це в одному приміщенні у центрі міста. 

Головні цінності, якими користуються у своїй роботі працівники установи, – це клієнтоорієнтованість, компетентність, прозорість, відповідальність та ефективність. Саме тому не випадково, що за свою роботу Рівненський регіональний ЦНАП визнано одним із кращих в Україні. За результатами моніторингу за 5 критеріями: організація роботи, приміщення, персонал, робота бек-офісу та аналіз діяльності – Рівненський регіональний ЦНАП отримав 823 бали з 1000 можливих і отримав друге місце в Україні.

– Ми розуміємо, наскільки для вас важливим є комфорт. Саме тому всі інновації нашого Центру покликані спростити будь-які процеси взаємодії. Лише для вас ми намагаємося здійснити сервісну революцію у сфері надання адміністративних послуг, – стверджує директор Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг Віталій ГЕРМАН.

ДОСЬЄ НА ВІТАЛІЯ ГЕРМАНА




ВІДЕО - Екскурсія Рівненським Центром надання адміністративних послуг [+Відео]


Впевнені, що в новому році Рівненський ЦНАП і далі тішитиме мешканців області якісним сервісом, високим рівнем надання послуг та посмішками співробітників!

Режим роботи:
Понеділок, середа, четвер: з 09:00 до 18:00
Вівторок: з 09:00 до 20:00
П’ятниця, субота: з 09:00 до 16:00
Вихідні дні: неділя, святкові та неробочі дні

Контактна інформація:
Центр надання адміністративних послуг
33013, м. Рівне, майдан Просвіти, 2 (біля Рівненської обласної державної адміністрації)
Проїзд усіма маршрутними таксі, які зупиняються на майдані Незалежності. Прохід до Центру надання адміністративних послуг від майдану через вулицю Директорії та від вул. Соборної через вул. Симона Петлюри.
Тел.: (0362) 648-933, 648-955
Ел. пошта: cnap@ukr.net
Сайт: http://www.cnaprv.gov.ua
Факс: (0362) 648-922 






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ