Ми у Facebook
23.12.2016, 19:00

Олександр Нестерук: "Моє завдання – працювати для рівнян та допомагати їм у межах моїх сил"

Він – депутат міської ради трьох скликань. Водночас депутатська робота – це тільки одна з частин багатогранного життя цієї людини. Відомий у Рівному меценат. Організатор спортивних змагань… І це все про Олександра НЕСТЕРУКА. Його без перебільшення можна назвати меценатом року, що минає.
На питання про те, чому обрав саме міську раду, пан Олександр без сумніву стверджує, що може принести більше користі для людей, працюючи на благо міста. Адже вже дуже добре знає, як діяти у рамках повноважень та як допомогти вирішити проблеми з залучення додаткових коштів чи то реалізації важливих проектів. Олександр Петрович бачить своїм завданням працювати для рівнян та допомагати їм у межах власних сил та повноважень.
І cпільна робота з громадою на благо міста у Олександра Нестерука вдається найкращим чином. Якщо поглянути на те, яким був парк "Хімік" у 2010 році і як він змінився за ці шість років, то це просто разючі зміни. Там працюють підприємці, постійно відбувається облаштування парку, проходять спільні толоки та культурні заходи.

“Надзвичайно приємно, коли кажуть щире та цінне “Дякую!”

Справжнім святом для міста стали спортивні заходи, які провели за підтримки Олександра Петровича – це і Кубок майбутніх чемпіонів, змагання з греко-римської боротьби, а також міжнародні змагання зі стронгменом Василем Вірастюком.

Олександр Нестерук часто допомагає рівнянам як меценат. По можливості надає матеріальну допомогу хворим на лікування, а розуміючи важливість якісного рівня надання медичного забезпечення, намагається допомагати і медичним закладам. З останнього – це фінансова допомога для проведення ремонтів у лор-відділенні та травмпункті Рівненської обласної дитячої лікарні. На свята Олександр Петрович вже традиційно долучається до благодійності та готує подарунки для тих діток, в чиїх життях мало відчуття свята.

"Думки вголос": депутат Рівнеради Олександр Нестерук — про благоустрій дендропарку “Хімік” [+Відео]

Завдяки підтримці Олександра Петровича щонеділі глядачі телеканалу “Рівне 1” мають можливість переглядати богослужіння зі Свято-Покровського кафедрального собору міста Рівне. Це унікальна можливість для людей з обмеженими можливостями та тих, хто хочуть дізнатися більше про релігійні свята та обряди православної церкви. Такі трансляції знаходять відгомін у душах людей і зустрічаючи Олександра Нестерука на вулицях міста, рівняни щиро дякують за підтримку такого важливого проекту.

Якщо ж говорити про наступний рік, то Олександр Петрович не має амбіційних мрій та планів. Він переконаний, що життя насправді набагато багатогранніше і підготувало нам ще більше, ніж ми очікували. Тому всі можливості та плани складаються самі собою. У 2017 році Олександр Нестерук планує покращити стадіон на мікрорайоні, почистити озеро, де будуть знову відпочивати рівняни, поставити вуличні тренажери, де займатимуться всі бажаючі, та сприяти освітленню другої частини парку “Ювілейний”.

Олександр НЕСТЕРУК - Зразковий депутат

“Хочу побажати усім рівнянам, українцям найголовніше – здоров’я, мирного неба над нашими головами, радості для кожної родини, щоб на ваших обличчях сяяли посмішки і щоб ми всі разом ніколи не втрачали надію в майбутнє нашого міста, і воно точно стане істинно європейським!”





На правах реклами