Ми у Facebook
23.12.2016, 21:00

Любовний гороскоп на 24 грудня

Про що шепчуть зорі закоханим і романтично налаштованим знакам зодіаку?

ОВЕН. Сьогодні варто усамітнитися, зайнятися собою, відпочити, помріяти, пофантахзувати, обміркувати свої особисті плани. А романтичні пригоди й любовні побачення трохи потеплять...

ТЕЛЕЦЬ. Щочете отримати бажане та омріяне? Будьте більш наполегливі. Але не нахабні й не настирливі.

БЛИЗНЮКИ. Невдалий день для побачень та для з'ясувань стосунків з близькими та коханими, особливо якщо хтось із вас під дією алкоголю.

РАК.Через вашу страшенну зайнятіть на робот, по господарству, знервованість та перевтому ваша друга половинка може висловлювати якісь претензії й навіть ображатися.

ЛЕВ. Чудовий час для романтичної вечері, освідчення, неземного кохання...

ДІВА. Сьогодні варто поступитися в чомусь вашому сексуальному партнерові, небайдужій вам людині. Й цей компроміс стосується зовсім не сексу...

ТЕРЕЗИ. Не надто вдалий день для особистого та сімейного життя. Подумайте заздалегідь, де можна перечекати...

СКОРПІОН. Найбільше перемог на любовному фронті зірки обіцяють ввечері та вночі.

СТРІЛЕЦЬ. Готуючись до побачення, продумайте до дрібниць і те, в чому будете одягнені, і в чому – напівроздягнені. Особливо важливе друге.

КОЗЕРІГ. Навіть у хвилини божевільної пристрасті не втрачайте голови, пам'ятайте про небажані наслідки та безпечний секс.

ВОДОЛІЙ. Якщо сьогодні ви помітили якісь зміни у поведінці та ставленні до вас з боку вашого партнера, коханої людини, другої половинки — є привід замислитись...

РИБИ. Розмова з близькою людиною може закінчитись серйозним конфліктом і навіть розставанням, якщо ви не будете добирати слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 24 грудня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ