Ми у Facebook
24.12.2016, 13:00

Добрі справи Святого Миколая

Для костопільської малечі День св. Миколая пройшов як завжди радісно та весело.
Ось уже 14 років поспіль деревообробне підприємство ТОВ «Свиспан Лімітед» вітає дітей міста та району солодкими подарунками. Цього року працівники компанії підготували та подарували майже 2500 солодких гостинців.



Для колективу ТОВ «Свиспан Лімітед» вже стало доброю традицією у цей день відпрацьовувати помічниками св. Миколая та відвідувати всі дитячі заклади району. Хороша традиція продовжена і нинішнього року. Особливу увагу колектив підприємства приділив діткам, котрі через складні життєві обставини чи хворобу найбільше потребують тепла й уваги. Це сироти, напівсироти, хлопчики та дівчатка, котрі позбавлені батьківського піклування, особливі діти. Саме для них напередодні Дня Святого Миколая, 17 грудня, у районному будинку культури ТОВ «Свиспан Лімітед» організував чудове святкове дійство. Серця дорослих повнилися радістю, коли бачили, як сяють оченята малечі.





Перед ними оживала казка, а атмосфера була особливо зворушливою і піднесеною. Багато незабутніх вражень подарувала зустріч зі Святим Миколаєм та святкове дійство, яке пройшло за участі акторів Рівненського обласного академічного театру ляльок.



Звісно ж, були й солодкі подарунки від ТОВ «Свиспан Лімітед» кожному з маленьких гостей. І на закінчення свята діти переглянули яскраву лялькову виставу "Вчимося рахувати".



І це був лише початок роботи щедрого Миколая із одного з найбільших підприємств Костополя. У наступні дні із солодкими гостинцями та подарунками працівники ТОВ «Свиспан Лімітед» завітали до Костопільської спеціальної школи-інтернату, де їх зустрічали безліч радісних облич вихованців закладу. Вони підготували чудовий концерт, а Святий Миколай разом з помічниками роздавав малечі гостинці.



Щирими були емоції і маленьких пацієнтів Костопільської Центральної районної лікарні та їхніх батьків. Директор ТОВ «Свиспан Лімітед» Юлія Федишин привезла для них не лише солодкі подарунки, а й іграшки, які ой як знадобляться, аби розрадити дітей під час недуги. Лунало багато теплих слів, побажань, спілкування було щирим і невимушеним.





Підприємство «Свиспан Лімітед» стало одним із тих, хто активно долучився і соціально значущої справи, яка у День Миколая Чудотворця ознаменувалася успішним завершенням. Йдеться про відкриття у Костополі Центру соціально-психологічної підтримки для дітей та молоді з інвалідністю. Створення цього закладу зініціювала громадська організація «Сонячний промінь», до якої входять батьки, чиї діти мають проблеми зі здоров’ям.



Адже дотепер у Костопільському районі не було реабілітаційного та корекційного центру, де вони могли б проходити реабілітацію, спілкуватися, розвиватися та навіть освоювати професії. Небайдужість, палке бажання допомогти особливій малечі об’єднали батьків, місцеву владу, бізнесменів. В числі цих меценатів і ТОВ «Свиспан Лімітед».



Підприємство надало на облаштування приміщення для Центру 20 тисяч гривень. Із гарними подарунками завітала на його відкриття директор Юлія Федишин. Для потреб закладу придбали пральну машинку, а усім присутнім дітям і молоді вручили солодкі гостинці. Керівник громадської організації «Сонячний промінь» Вікторія Наумович наголосила, що ТОВ «Свиспан Лімітед» протягом року був надійним помічником громадської організації щодо підтримки особливих діток і вручила подяку за співпрацю директору підприємства Юлії Федишин.



Найбільшою ж відрадою стали яскраві щасливі усмішки на обличчях хлопчиків і дівчаток, їхня щирість, натхнення і терпіння, із якими вони разом із батьками та наставниками підготували для гостей святкове передноворічне дійство. Було зворушливо, аж до щему в серці.













На правах реклами