Ми у Facebook
25.12.2016, 10:30

Рівняни зможуть "здавати на права" без навчання в автошколі

Головний сервісний центр МВС України у 2017 році планує запровадити підготовку водіїв до іспиту з правил дорожнього руху без навчання в автошколі.
У МВС кажуть, що згідно з таким нововведенням теорію майбутній водій вчитиме сам, а необхідні 40 годин практичного водіння проходитиме у інструктора з відповідною ліцензією.

Після практичних занять майбутній шофер отримає навчальну картку з дозволом на допуск до здачі іспитів в сервісному центрі МВС.

Скільки сплачуватиме за порушення правил водіння авто рівненський водій

Також нині в МВС розробляють нові квитки по ПДД, перелік яких для кожного учня генеруватиметься автоматично. Основний акцент в питання буде зроблено на безпеку руху та знання необхідних правил. З екзаменаційних білетів також хочуть прибрати частину питань про будову автомобіля, висоту малюнка протектора й іншу інформацію подібного типу.

Для водіїв достроково скасували спецмита на автомобілі

Також у сервісних центрах систематизують питання для водіїв, і, до прикладу, той, хто "здаватиме на права" для легкового авто не буде отримувати питання про кермування вантажівкою чи автобусом.

Нараз в МВС заявили про готовність 2500 питань з графічним супроводом. Усі білети відповідають міжнародним нормам і можуть бути введені в використання вже в 2017 році.





На правах реклами