Ми у Facebook
26.12.2016, 08:30

Троє рівнян - у списку 12 українців, що нас здивували

Українське видання склало список видатних українців, що здивували в 2016 році.
До списку www.ukrinform.ua крім Джамали, Дмитра Яроша та Надії Савченко увійшли ще й троє рівнян - Ігор Гордійчук, Юрій Луценко і Яна Зінкевич.

Офіцер з Рівненщини Ігор Гордійчук здивував україну та світ жагою до життя. Про нього пишуть: "Оце був камбек! Прикриття відходу наших із Саур-Могили, наказ: «Триматися за будь-яку ціну», важке поранення в голову і намагання навіть із ним продовжувати бій. А потім довгі дні безпам`ятства, наука – ходити й говорити з нуля, лікування в США, звання Героя і генерала, повернення на службу як начальника Богунівського ліцею… Навіть атеїст повірить, що Бог є і воздає кожному по його ділах. І мабуть це правильно, що вчитися майбутні офіцери мають тільки у живої легенди."

Подвиг героя з Рівненщини полковника Ігоря Гордійчука

Фото http://ua.censor.net.ua
Фото http://ua.censor.net.ua


Карколомним стрибком у політичній кар'єрі здивував ще один рівнянин - Юрій Луценко. Юрій Луценко: "Карколомний стрибок людини без юросвіти на самісіньку вершину прокурорської Джомолунгми не міг не здивувати. Але непередбачуваність Термінатора не дає нам заспокоїтися й далі. Той, хто сказав: «з прокурором Луценком, принаймні, буде весело» - він майже Глоба."



Не залишилися поза увагою й госпітальєрка Яна Зінкевич, яка цього року відгуляла весілля та народила донечку. Про неї пишуть: "Народила дівчинку, що при її травмах, казали лікарі, було не лише проблематично, а й небезпечно для життя. Але диво сталося. І це – добра звістка! Життя триває, і жагу до щастя не може зупинити ніщо – ні війна, ні сльози, ні страх смерті!"






На правах реклами