Ми у Facebook
26.12.2016, 11:17

У Рівному пройде Новорічна мафія

Прекрасний період для підведення підсумків 2016 року та формування нових грандіозних викликів на майбутнє! Час творити добро і дарувати тепло близьким та тим, хто цього найбільше потребує; час гармонії та любові; радості та віри у себе і свої мрії!
А також час підготуватися до яскравої події!

НОВОРІЧНА МАФІЯ вже в дорозі, готує приємні подарунки для Вас та запрошує на яскраву Вечірку в стилі Вогняного Півня! :)

Червоний колір – колір перемоги, тому бажаємо Вам бути у всьому Переможцями!

Нашу дружню мафіозну родину для святкування Вечірки «НОВОРІЧНА МАФІЯ» гостинно запрошує «Гостинний двір».

У кафе «Гостинний двір» домашня українська кухня, страви для справжніх гурманів готуються із продуктів власного виробництва. Власна ферма дозволяє використовувати свіжу, екологічно чисту свинину для широкого вибору страв, які Ви зможете покуштувати разом із своїми друзями або близькими у затишній, приємній, романтичній атмосфері «Гостинного двору».

У програмі вечірки:

- Смачна кухня;
- Шоу-програма із Дідом Морозом;
- Гарячі танці;
- Цікаві конкурси, вікторини та подарунки кожному учаснику;
--Безпрограшна новорічно-мафіозна лотарея;
- Відео і фото сети Ваших святкових емоцій;
- Гра Emotional Mafia

Дрес–код вечірк
и: новорічні маскарадні образи відповідно до оголошеного дрес-коду наступаючого року Вогняного Півня (червоний колір вбрання вітатиметься) Можна бути вогнем, вогняною зіркою, вогняною квіткою і т.д.

Приємності для вас:
- На найоригінальнішого та найоригінальнішу мафіозі очікує приємний сюрприз від нашого постійного партнера Туроператора «Арго-клуб» і професійний фотосет від Віктора Макаренко (https://vk.com/vmphotto).
- Кращі гравці отримають квиточки від нашого креативного партнера "Багатозальний кінотеатр "Мультиплекс".
- На вечірці, гравець який яскраво проявить себе в ролі "Комісара", отримає цінний подарунок від нашого партнера Правова Компанія "Юридична Основа", адвокат Шевчук Оксана.
- Разом з нами постійний партнер магазин гуртово-роздрібної торгівлі товарами для дому «ВИТРЕБЕНЬКИ» (http://vutrebenki.com.ua/). Всі хто активно приймав участь на протязі 2016року у наших мафіозних заходах і збирали унікальні бейджі з логотипом магазину «ВИТРЕБЕНЬКИ», тепер мають шанс отримати подарунки від партнера. Вам потрібно взяти з собою ці бейджики, і також в грудні зробити колаж з них та розмістити колаж в фейсбуці в гру Лотос-Інвест. Переможці отримають подарунки від партнера.
- STA- Smart Trade Activity -компанія, що динамічно розвивається, основним напрямком діяльності якої являються оптові поставки канцелярських товарів і товарів для офісу. STA має спеціальні призи в номінації найактивніший "мирний житель".
- Компанія "Сталь-М" - це виробництво та продаж вхідних металевих дверей. Індивідуальні розміри. Різні варіанти оздоблення. Замки тільки відомих брендів, таких як Mul-T-Lock, Abloy, Gerda, Rostex, Ryobi та ін. Протипожежні двері EI30, EI 60, люки, ворота. Широкий вибір сейфів для дому, офісу. Найактивнішому темному "гравцю" (мафії) подарунок від партнера, щоб він оминав двері від "Сталь-М" :)
- Компанія "Профітерм-Україна". Працює на ринку оптової та роздрібної торгівлі. Обладнання для систем опалення, водопостачання та каналізації (redhit.com.ua). "Найгарячішому" гравцю вечірки подарунок від партнера.
- "АРТА"- простір особистого розвитку. Це Рейкі (вид східної нетрадиційної медицини, цілительство). З номінацією гравець з найкращою інтуіцією.
- Інтернет-магазин KOLIBRI (kolibry.pp.ua), це природа на сторожі краси і здоров'я. Номінація партнера: гравець, який вибуває найпершим, отримує спеціальний приз від партнера.
- На вечірці щасливчики отримають подарунки від нашого партнера Парк сімейного відпочинку Sky Up, номінація найкращий прояв в ролі «Камікадзе». Sky UP, children's entertaining center це - найбільший у Рівному розважальний заклад для дітей.
- Компанія "ЕЕТ" (www.eet.com.ua) з номінацією «найсвітлішого» мафіозі. Компанія ЕЕТ це освітлювальна продукція Led: заощадження Ваших коштів.
- Мафіозний масажист Віталій Антоненко. Це професійний масажист: він виконує антицелюлітні та оздоровчі програми. Отож, кого турбує зайва вага, звертайтеся - конфідіційність гарантовано!!! Один із учасників вечірки отримає призи за найоригінальніший прояв в ролі "Фея" :)
- Державний історико-культурний заповідник м. Дубно. Дубенський замок - одне із семи чудес України! Пам'ятка архітектури XV століття. Замок, який ніколи не був захоплений штурмом. Від партнера цінні призи в подарунок :)
- Група компаній «Автоград». Продаж нових автомобілів. Вигідне кредитування; Обмін старого авто на новий з доплатою; Обслуговування авто; Продаж оригінальних запчастин та їх замінників; Автострахування. Від партнера передбачені цікаві призи в номінації для «Мирного» який «Доїхав» до фінішу гри без «пошкоджень».
- Сайт Dom.rv.ua. Це Портал №1 на Рівненщині. Все для будівництва, все про нерухомість. Для найактивнішого учасника вечірки подарунок від порталу 100 монет.
- Агентство нерухомості "ГІД Ріелті". Їх девіз: «Кожен наш клієнт – це особистість! Тільки ексклюзивні відносини! Доставляємо вигоду, радість, та щастя кожному покупцю та продавцю нерухомості! Ми інші». Спеціальна номінація на вечірці: Учасник з найесклюзивнішим проявом (одяг, вислів, прояв під час гри) отримує приз від партнера!
Друзі! Зустрічаємо нового мафіозного партнера Естетична Стоматологія Hollywood (м.Рівне, вул.Пушкіна, 5), лікар-стоматолог Інна Пекарська. Краса та здоровя Вашої посмішки. Від нашого партнера спеціальні призи в номінації: найкращий прояв в ролі "Доктор".
Саме на новорічну мафіозну вечірку до нас приєднується наш новий партнер Житловий комплекс "На Щасливому", щасливчики-мафіозі отримають спеціальні призи від партнера.

Дата проведення:
27.12.2016, початок реєстрації о 19-00, тривалість до 01.00 години 28.12.2016.

Місце проведення: кафе-бар «Гостинний двір», який знаходиться за адресою м.Рівне, вул. Курчатова, 29.

Умови участі:
При оплаті до 17 грудня включно – 500 грн, після 17 грудня – 575 грн. Алкоголь за бажанням кожен приносить із собою.

Обов’язкова попередня реєстрація за тел. 0673621131



До зустрічі! :)





На правах реклами