Ми у Facebook
27.12.2016, 09:00

Поліція розбиратиметься, чому на Дубровиччині згоріли діти

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом пожежі у Дубровицькому районі.
Нагадаємо, що 24 грудня у селі Великі Озера Дубровицького району під час пожежі згоріло двоє дітей.

На місці пожежі рятувальники знайшли тіла двох дітей: 5-річної дівчинки та 3-річного хлопчика.

Ще одну дитину - 4-річного хлопчика - вдалося врятувати та доставити в Дубровицьку ЦРЛ з діагнозом опіки передпліччя та рвана рана потилиці.

Правоохоронці з’ясували, що поки троє малюків спали у літній кухні, їхня 23-річна мати відлучилась недалеко до свекрухи, аби допомогти по господарству. Батько дітей у цей час перебував у сусідньому селі на роботі.

Повернувшись за годину додому жінка побачила як з кімнати йде дим. Спочатку пожежу намагались загасити власними силами, втім, полум’я дуже швидко охопило усе приміщення та знищило його. За попередньою інформацією, пожежа виникла внаслідок короткого замикання.

Поліцією розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Також внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування). Поліцейські з’ясовують чи є підстави притягувати батьків до кримінальної відповідальності.





На правах реклами