Ми у Facebook
27.12.2016, 17:32

Якісний посуд з кераміки - у магазині «Посуд під Дубом»

Два роки тому почав своє життя магазин кераміки та порцеляни «Посуд під Дубом».
Тут представлений посуд з кераміки виробництва Україна (переважно це вироби «Добра глина»), порцеляна виробництва Китай, а також посуд з Франції та Туреччини. Так, багато споживачів, на сьогодні, намагаються купувати українське та оминути китайські товари. Однак, порцеляна вперше була отримана в 620 році саме у Китаї. Порцеляна мала великий попит в країні, тому виникло декілька порцелянових центрів і її різновидів. Китайці століттями берегли таємницю й удосконалювали свою порцеляну.



Перша порцелянова мануфактура в Україні була сформована в 1784 році у володінні найбільшого магната Правобережжя Юрія Чарторийського на околиці Корецького замку. В 1810 році після смерті Чарторийського становище погіршилося. Виробництво проіснувало до 1832 року.

Різницю між елітною та хорошою порцеляною помітно неозброєним оком. Елітна порцеляна надзвичайно біла і прозора настільки, що малюнок має просвічуватися на світлі. Також, справжня порцеляна навдивовижу міцна. Для перевірки якості порцеляни радять упіймати блискучою білою поверхнею (наприклад, серединою тарілки) сонячний зайчик, а потім уважно оглянути освітлену промінцем ділянку. Там, як у краплі води на світлі, відіб'ються всі сторонні тіла́. Таким чином, якісна порцелянова маса має бути абсолютно чистою, без найменших дефектів і вкраплень.



ДИВИТИСЯ асортимент магазину

Що ж до колекції Добра глина – глина Положського родовища, що несе в собі позитивну енергетику, накопичену роками в глибинах нашої землі та доповнену фантазією талановитих майстрів Нагурних. «Добра глина» відрізняється цікавою технікою виготовлення, коли червону глину наносять на білу, контур малюнку наносять за допомогою гострої голки, а пензлем різнобарвні глазурі.

Часто вироби «Доброї глини» купують для своїх колекцій відомі люди. Наприклад, Влада Литовченко на одній із виставок придбала собі сувенірну роботу «Доброї глини», Олександра Кужель, український політик та громадський діяч, має у своїй колекції безліч виробів цього посуду. Коли до Запоріжжя приїжджав герой другого сезону шоу «Холостяк» Френсіс Метью разом зі своєю обраницею, запоріжанкою Оленою, їм подавали їжу за обідом у посуді «Добра глина». Посуд, оформлений у народному стилі, став прикрасою кінофільму «Тарас Бульба».



Невеличкий за площею але з широким асортиментом та помірними цінами магазин «Посуд під Дубом» завжди радо зустрічає своїх відвідувачів. Вас тут зустрінуть привітно і з посмішкою. В комфортній обстановці ви оберете посуд для себе або у подарунок. Для нас важливий кожен покупець, за вашим бажанням ми підберемо продукцію як у магазині, так і по каталогу, а, при необхідності, приймемо від вас індивідуальне замовлення. Також зручно і вигідно з нами працювати організаціям: замовлення корпоративних подарунків, посуд для офісу, сувенірний посуд, а головне – гнучка система знижок.
Бажаєте отримати задоволення від покупки – завітайте до нас!!!

ДИВИТИСЯ асортимент магазину


Магазин «Посуд під Дубом», ТЦ «Млинівський», вул. Макарова, 60, відділ №45, або звертайтесь: тел. 067-107-25-21 (Тетяна), 097 475 29 03 (Валентина Іванівна), e-mail Palm_Tanya@ukr.net., а також на сторінці https://vk.com/public135799603.








На правах реклами