Ми у Facebook
28.12.2016, 20:05

«Спорт для всіх» назвав кращих у 2016 році спортивних волонтерів

Четвертий раз комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» визначив найкращих спортивних волонтерів на Рівненщині. Ними стали Ольга Постнікова, Іван Власик, Валерій Буренко, Олександр Томчук та Катерина Дікіджі.
КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради протягом року співпрацює з великою кількістю волонтерів. Вони не лише регулярно допомагають у проведенні спортивних заходів, а й власною активною життєвою позицією пропагують здоровий спосіб життя, активне дозвілля, залучають людей і самі організовують цікаві заходи, що розраховані на найрізноманітнішу аудиторію.

Саме робота таких активістів часто залишається непоміченою стороннім глядачем, але без них значна кількість ініціатив, просто не могла б бути реалізованою. Щоб віддячити цим людям і звернути увагу спільноти на їхню добровільну допомогу, в Рівному четвертий рік поспіль проводиться конкурс «Кращий волонтер «Спорту для всіх». Їхнє чергове нагородження відбулося в ході спільного засідання асамблеї Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області та колегії управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації.

Цього року суддівська колегія вирішила відзначити учасників в таких категоріях:

Кращий волонтер-учасник - Ольга Постнікова, учасник «Спілки велосипедистів Рівного».

Кращий волонтер-організатор - Іван Власик, заступник директора КЗ «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» Рівненської обласної ради.

Кращий волонтер найстаршого віку - Валерій Буренко, майстер спорту України зі спортивного туризму.

Кращий волонтер наймолодшого віку - Олександр Томчук, учасник Рівненської обласної громадської організації «Стріт Воркаут Україна».

Кращий волонтер року - Катерина Дікіджі, майстер спорту України з плавання, дворазова чемпіонка Європи, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні (2008 р.)

Внесок кожного з них для розвитку спорту в області важко переоцінити. Десятки спортивно-масових заходів були ними проведені й організовані. Це дозволяє щороку сотням людей відкрити для себе світ спорту. Але окрім подяки і визнання їхнього колосального внеску в розвиток активного дозвілля області, вони були ще й нагородженні цінними призами від організаторів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

Нагадаємо, рівненські чиновники традиційно в кінці року відзначили кращих спортсменів області. У вівторок, 27 грудня, в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрація пройшла урочиста церемонія вручення нагород кращим із кращих у рівненському спорті.







На правах реклами