Ми у Facebook
28.12.2016, 19:00

"Маленькі рівняни" – журнал про дітей та для їхніх батьків

У 2016 році світ побачив перший випуск рівненського дитячого глянцевого журналу "Маленькі рівняни". Багато корисних порад для батьків, неймовірні дитячі фотосесії та креативні проекти, – це все та ще багато цікавого на сторінках глянцевого журналу про діток та для батьків.
– Якщо згадати, з чого все почалося, то одного разу просто самі ж читачі наших видань підказали, що Рівному дуже потрібний дитячий журнальчик, де було б багато усміхнених діток, поради для батьків та цікава інформація ПРО та ДЛЯ дітей. Час минав, а ідея і далі не втілювалася в життя, але, недарма кажуть, що на все воля Божа. Саме тому цей журнальчик народився саме цьогоріч, саме тоді, коли він так потрібен, – до Дня захисту дітей у 2016 році вийшов перший випуск, – ділиться спогадами редактор журналу “Маленькі рівняни” Ольга ЛІРНИК. – А вже до кінця 2016 світ побачили шість випусків дитячого глянцю.

Неймовірні фотосесії, корисні поради, родинні історії, - у журналі "Маленькі рівняни"

Надзвичайно цікавим є і те, що редакційний колектив запрошує усіх бажаючих стати співавторами видання, ділитися корисними порадами виховання дітей, своїм досвідом батьківства та надсилати фото своїх діток, які мають шанс з’явитися на сторінках "Маленькі рівняни".
Крім того, разом з фотографом глянцю Ліною Яріш дитина не тільки зможе втілити різноманітні образи під час фотосесії, а й спробувати себе в якості моделі. Після обговорення деталей відбувається безпосередньо бліц-зйомка, тривалістю півгодини. За результатами фотосесії ви отримуєте 5 найкращих оброблених фото, які і знайдуть своє місце в журналі “Маленькі рівняни”. 

Переможниця численних конкурсів - зірка обкладинки журналу "Маленькі рівняни"

А після цього батьки зможуть показувати фото своєї юної зірочки усім друзям, знайомим і ще по примірнику журналу подарувати бабусям та дідусям. 

ЧИТАТИ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН

Якщо ж і ви мрієте побачити свою дитину на сторінках “Маленькі рівняни”, телефонуйте 097 183 13 99 Ліна ЯРІШ.

Як фото вашої дитини можуть потрапити у журнал “Маленькі рівняни”

Журнал “Маленькі рівняни” розповсюджується у кафе, ресторанах, розважальних закладах Рівного. А придбати видання можна у редакції “ОГО” за адресою: м.Рівне, вул. Шкільна, 2 та в мережі кіосків “ОГОпрес”.





На правах реклами