Ми у Facebook
28.12.2016, 19:30

Пориньте у новорічну казку разом з розважально-оздоровчим комплексом "Підкова"

Одним з найвідоміших та найкращих закладів у Рівному є розважально-оздоровчий комплекс "Підкова". Така популярність цілком зрозуміла, адже, завітавши хоч раз сюди, ви потрапляєте у справжній замок, де час повертається у Середньовіччя, а ви маєте змогу відчути себе справжнім лицарем, або ж принцесою.
"Підкова" – це комфортабельний готель, смачна кухня, сучасний басейн та парка сауна. Тут всюди панує казкова атмосфера, а привітний персонал зробить ваше перебування у “Підкові” максимально комфортним та приємним.
Неповторна атмосфера ресторану "Підкова", разом зі смачною кухнею, не залишать байдужими навіть найвибагливіших рівнян. Зали ресторану оформлені в середньовічному стилі, прикрашені колонами та вишуканим драпіруванням, а вхід усюди охороняють справжні лицарі. Жива музика та смачні страви зроблять ваш відпочинок веселим, цікавим та комфортним.

Ресторан “Підкова” гостинно запрошує на святкування новорічної ночі. Приходьте в “Підкову” з друзями та отримайте масу позитивних вражень, скуштуйте найкращі страви, беріть участь у насиченій новорічній програмі та отримайте багато сюрпризів. Крім цього, в ресторані можна відзначити різдвяні свята та новорічні корпоративи.



На комфортний та зручний відпочинок запрошує готель "Підкова". Тут дуже затишні та стильні номери, кожен з яких унікальний, адже виконаний в окремому дизайнерському стилі. Ви можете обрати один з декількох варіантів — номер у східному, європейському, українському або англійському стилі. Крім того, біля комплексу є автостоянка, що зробить ваше перебування ще більш зручним.



Відгуки: Підкова, розважально-оздоровчий комплекс, готель



Для тих, хто бажає весело відпочити у великій компанії друзів, "Підкова" пропонує кафе-більярд. Тут є професійні столи для гри в більярд, киї ручної роботи, а ще окрема банкетна зала, де можна смачно поїсти та весело провести час з друзями. А для поціновувачів пива у "Підкові" щоденно працює паб. Тут вам запропонують смачно та недорого пообідати, скуштувати свіжого хмільного напою та добре відпочити.



У "Підкові" ви можете відвідати сучасний басейн на дві доріжки. Довжина басейну становить 20 метрів. Мінімальна глибина – 1,20 м, а максимальна 1,80 м. Сучасна система фільтрації та очистки води іонами срібла не викликає алергічних реакцій, тому створює комфортний відпочинок для відвідувачів різного віку – від дорослих до малят. Крім того, тут розташована невелика аквазона, в якій є водоспад для легких масажів, душ-шарко, підводний гейзер та два вбудованих стінових противотоки, які є ефективними та потужними масажерами.



А ще у "Підкові" є сауна, де м'яка пара не лише зробить ваше перебування тут приємним, а й буде діяти на ваш організм оздоровлююче.
Не гайте часу, приходьте в "Підкову" та отримуйте все й одразу, адже замок задоволень вже чекає на вас!



Адреса: м. Рівне, вул. Івана Підкови, 17а
Тел: (0362) 454-453, (067) 363-44-34






На правах реклами