Ми у Facebook
28.12.2016, 19:40

На Рівненщині онкохвора матір відмовляє собі у ліках, щоб купити фарби талановитим дітям (+ВІДЕО, ФОТО)

Допомогти сім’ї батько не може — він загинув в АТО. Здійснити мрії юних художників здатен кожен, хто візьме участь в благодійній акції “Добро на Різдво”
Допомогти сім’ї батько не може — він загинув в АТО. Здійснити мрії юних художників здатен кожен, хто візьме участь в благодійній акції “Добро на Різдво”.

Тринадцятирічні брати Лебеді Роман та Богдан не стримують емоцій, коли говорять про тата. Його забрала неоголошена війна майже два роки тому. А дитяча рана не зажила й досі.І щоразу проривається назовні сльозами.



Хлопців нині виховує онкохвора мама . У Богдана астма, яка заважає займатися улюбленою справою - футболом. Проте він не здається. Разом з братом не просто ганяє м'яча у дворі, хлопцям доводилося навіть захищати футбольну честь своєї школи. Захоплення футболом передалося дітям від батька. Він збирав хлопчаків у дворі ділив на команди і усі грали у футбол доки зовсім не стемніє.



Ще одне захоплення хлопчаків - малювання. Брати навчаються у художній школі. Мама з гордістю демонструє роботи синів. Каже, що інколи навіть відмовляє собі у ліках, аби лише купити дітям фарби. Та через їх високу вартість діти вдома майже не малюють, економлять для занять в художці.

Рівняни можуть здійснити мрію доньки загиблого воїна (+ВІДЕО)

Малювання не єдине творче захоплення братів. Богдан навчився вишивати. А ще юні художники ліплять, створюють речі в стилі декупаж і не тільки. І як всі діти, брати Лебеді мріють про подарунки на Різдво. Їм потрібні фарби, олівці, та папір, щоб малювати вдома, і звісно, новий футбольний м'яч.

"Добро на Різдво" у Рівному: допоможіть дітям здійснити їхні мрії!

Для мами зробити хлопчакам такі подарунки надто дорого. Грошей вистачає лише на необхідне. Тому організатори акції “Добро на Різдво” просять всіх небайдужих відгукнутися і перетворити мрії братів на реальність. Як це зробити – дізнайтеся за номером телефону координатора проекту Палацу дітей та молоді 098 23 33 549, або ж перераховуйте кошти на придбання подарунків на рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Робіть добро на Різдво!


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами