Ми у Facebook
29.12.2016, 17:40

Різдвяна казка для новонародженних рівнян

Коли дороги та будинки встеляє лапатий сніг, а в повітрі витає атмосфера свята, на землю спускається новорічна казка. Радіючи святу, і дорослі, й малі чекають дива та здійснення найзаповітніших бажань. Деякі сім’ї і справді отримують найбажаніше – новонароджену дитинку.

Поява в сім’ї янголятка змінює цю родину назавжди, роблячи її набагато щасливішою та багатшою. Такі миті найбільшого щастя хочеться продовжити якнайдовше, а пізніше повертатися до них знову і знову… І ця мрія може стати реальністю завдяки фотосесії новонароджених.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПІДГОТОВКУ ДО ФОТОСЕСІЇ

Бо хіба ж це не фантастично – побачити свого новонародженого сплячого малюка у святковому кошичку чи присипаного легеньким ніжним снігом... А потім дивитися на його фото і наповнюватися казковими святковими відчуттями. Також такі казкові новорічні фото стануть приємним подарунком для бабусь та дідусів, адже вони нагадують вітальні святкові листівки.



«Збережіть неповторні миті життя свого малюка!» [+Фото]

Водночас варто знати, що не кожен фотограф зможе зробити професійну фотосесію newborn для вашого малюка. Адже це надзвичайно вузька спеціалізація і не кожен готовий за це братися. Однією з тих, хто насправді є професійним фотографом новонароджених у Рівному, є Олена Парфінчук. Вона має більше року практики проведення фотосесій новонароджених, пройшла відповідне навчання і знає всі нюанси такої зйомки.



Унікальність фотосесії newborn від Олени Парфінчук – це те, що усю підготовку до зйомки фотограф бере на себе. А завдяки досвіду фотографа ви можете бути певні, що все пройде на найвищому рівні. Адже для кожного малюка створюються якісні реквізити та гарантовано індивідуальний підхід.

Роботи Олени Парфінчук можна переглянути у її портфоліо на сторінках у соціальних мережах – https://vk.com/parfinchukfoto та https://www.facebook.com/lena.parfinchuk?fref=ts.



Не зволікайте, сплануйте вашу новорічну фотосесію newborn вже сьогодні – і вже зовсім згодом ви переглядатимете фантастичні, ніжні, святкові світлини вашого малюка в атмосфері різдвяної казки!

Потіште новонародженого – подаруйте йому фотосесію. Яка запам'ятається на все життя!



ОЛЕНА ПАРФІНЧУК


https://vk.com/parfinchukfoto

http://ok.ru/elena.fotosyemka
https://www.facebook.com/lena.parfinchuk
тел 097 64 199 49(+viber)
050 375 64 74







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ