Ми у Facebook
30.12.2016, 17:00

Маленька рівнянка, яка підкорила Україну та світ

Її титули важко перерахувати, не кажучи про те, щоб запам'ятати, як усі вони називаються... Ця маленька рівнянка, попри свій юний вік, а Євангеліні Шмід лише чотири роки, вже підкорила подіуми України та світу. І за це стала зіркою обкладинки глянцю "Маленькі рівняни".
Її мила посмішка та білосніжні кучері не можуть залишити байдужими будь-кого, хто проходить поблизу неї. А харизма Єви допомагає їй з легкістю виборювати перемоги у різноманітних конкурсах.

Водночас — це тільки один бік медалі, про який пишуть засоби масової інформації та який ми бачимо на яскравих світлинах зі змагань. Проте інший бік – це те, що всі досягнення Євангеліни стали можливими завдяки наполегливій праці дівчинки, працьовитості та натхненню її батьків та близьких, а також невимовному бажанню бути кращою!

Переможниця численних конкурсів - зірка обкладинки журналу "Маленькі рівняни"

Мама Євангеліни – Наталія – пригадує, з чого розпочався зірковий шлях її донечки. "Можна сказати, що нас помітили після виходу у світ журналу "ВІТАЄМО!" від ВД "ОГО". Надзвичайно приємно, що після цього нас почали впізнавати на вулицях рідного міста, запрошувати на презентації та зйомки, і саме це стало поштовхом для участі в різноманітних конкурсах".
І справді, після успіху, як зірки обкладинки рівненського глянцю, практично жоден місяць не обходився без нових досягнень, конкурсів та нагород. 2016 рік, що минає, став для маленької рівнянки насправді багатим на визначні перемоги та досягнення. Це і участь в конкурсах міжнародного та всеукраїнського рівнів, участь у показах та fashion заходах, зйомки для обкладинок журналів та портфоліо модних брендів, численні відеозйомки...



Євангеліна стала улюбленицею багатьох рівненських та всеукраїнських фотографів. Особливо полюбила дівчинка відомого рівненського фотохудожника Ліну Яріш, яка фотографувала Єву на першу її обкладинку для журналу, а згодом і провела для неї низку креативних фотосесій.

Попри величезну кількість титулів, Єва не збирається зупинятися на досягнутому. Нині дівчинка готується до дитячого зимнього історичного фестивалю краси та творчості “Княжна Київської русі — 2016” в Чернігові, який відбудеться 18 грудня цього року. На цей конкурс запрошені тільки титуловані дітки, які мають більше шести перемог.



А у 2017 році Євангеліна знову стане учасницею і ми переконані — переможницею численних конкурсів краси. Євангеліна Шмід візьме участь у VI Міжнародному модельному конкурсі"Little Supermodel of the World 2017", який відбудеться у Греції. У 2017 році Євангеліна буде обличчям Всеукраїнського конкурсу краси і талантів "НАЙКРАСИВІША УКРАЇНОЧКА 2017", що відбудеться у місті Житомир. А також дівчинка вже пройшла кастинг на шоу “Інтуїція” (Новий канал), зйомки якого відбудуться вже у 2017 році.

"Маленькі рівняни" – журнал про дітей та для їхніх батьків



Ми ще не раз почуємо про цю маленьку красуню, яка підкорюватиме все нові та нові вершини. Зараз Єві тільки чотири, а скільки ж всього вона встигне досягнути ще за рік чи два своєї модельної кар'єри!
Бажаємо маленькій рівнянці і далі прославляти Рівне та Україну і повертатися до рідного міста з новими перемогами!!!





Перемога у конкурсі "Маленька красуня літа – 2015"
Перша віце-міс "Найкрасивіша україночка – 2016" на Всеукраїнському конкурсі "Найкрасивіша україночка – 2016"
Міні-міс "Найстильніша україночка – 2016" на всеукраїнському конкурсі "Найстильніша україночка – 2016"
“Маленька Топ-модель України – 2016”, зірка подіуму "Міні Топ-Модель України 2016" на всеукраїнському конкурсі "Топ модель України – 2016"
Маленька Міс України 2016, III-Принцеса та Міс глядацьких симпатій на конкурсі "Міні-міс України – 2016"
Абсолютна перемога у номінації "Відкриття року" на всеукраїнському конкурсі моделей "TOP POINT – 2016”
Переможниця конкурсу "Litlle Queen of Ukraine 2016"
Переможниця конкурсу "Поліська красуня 2016"
Переможниця конкурсу "Юна принцеса України – 2016" на всеукраїнському конкурсі "Юна принцеса України — 2016”
Переможниця міжнародного конкурсу “Little princess of the word“ з присвоєнням титулу “Mini little princess of the Europe”
Переможниця міжнародного конкурсу юних моделей "MINI-MODEL INTERNATIONAL AWARD"

Титул "Топ модель України – 2016" на всеукраїнському конкурсі "Ukrainian Fashion Kids – 2016". Завдяки цій перемозі Єва здобула поїздку до Канн, де вона буде моделлю у показі колекції відомого французького дизайнера Vladimir Viquious
Переможниця конкурсу від журналу "Інь-Янь" – Приз глядацьких симпатій"
Переможниця "Найкрасивіша Міні Топ-Модель України – 2016" на всеукраїнському конкурсі "Найкрасивіша Міні Топ-Модель України –2016"
Міні-міс глядацьких симпатій та дипломантка конкурсу моделей "FASHION KIDS SPRING"
Дипломантка показу "MiLiLook", дипломантка першої модної події "FASHION TIME", дипломантка показу колекції "NACHO", дипломантка показу колекції "MEZHEBOVSKI", дипломантка конкурсу моделей "FASHION KIDS SPRING", дипломантка показу "Mini Boss", дипломантка показу "KIDS ANGEL PARTY", дипломантка проекту "УСПІШНІ ЖІНКИ РІВНЕНЩИНИ"
Володарка премії "OSCAR PARTY" від "Kids Time" та Всеукраїнської дитячої премії року "Babystar – 2016"
За успішно відзнятий кліп на танець, де Євангеліна зіграла роль Мерлін Монро, отримала титул Лауреат другої Всеукраїнської премії "Талант року" в номінації “артист оригінального жанру”.
Номінантка на Премію "UKRAINIAN PEOPLE"
Обличчя обкладинок журналів "ВІТАЄМО!" та "Твій стиль", юна зірка журналу "ІМХО".
Зіркова гостя "Ukrainіan people"
Модель каталогу дитячих суконь "SOLYA”
Обличчя афіші модельної школи "BABY FASHION", а також модель та обличчя салону "Inna Morato"
Член журі Конкурсу краси і талантів “МІНІ-МІС ДУБНО” та "Міні-міс та міні-містер Рівненщини"





На правах реклами