Ми у Facebook
30.12.2016, 16:05

Мешканці Рівненщини можуть допомогти дівчинці почати життя знову (+ФОТО)

Для цього потрібно лише взяти участь у благодійній акції “Добро на Різдво”.
Аліна Спасіба два роки тому втратила тата. Він загинув, захищаючи луганський аеропорт. Рана у серці дівчинки і її мами була настільки глибокою, що залишатися у рідному Новоград-Волинську вони більше не могли. Все навколо нагадувало про час, коли сім’я була разом і щасливою. Влітку Аліна з мамою наважилися переїхати у Рівне і почати життя з нового аркушу.



У Рівному мама Аліни Наталя влаштувалася на роботу, Аліна у новій школі знайшла нових друзів. Разом з мамою вони йдуть далі, але вже без того, хто їх любив понад усе.

На Рівненщині онкохвора матір відмовляє собі у ліках, щоб купити фарби талановитим дітям (+ВІДЕО, ФОТО)




Аліна активна і творча натура. Вишиває, мріє повернутися до танців, якими в Новограді займалася 9 років поспіль. А поки що, починаючи життя з початку, всерйоз зайнялася легкою атлетикою. Та для цього їй потрібні кросівки та тепла спортивна жилетка. І ще Аліна хоче отримати на Різдво планшет, який вона використовувала б замість книжок у школі. Це найменше, що може зробити Різдво цієї дівчинки яскравішим. Її ж найбільша мрія, щоб закінчилася війна, яка забрала у неї найдорожчого тата.

Рівненщина: кожен може здійснити мрію хлопчика, чиє життя карколомно змінилося

Поділіться добром. Зробіть дитині омріяний подарунок на Різдво.

Дзвоніть до координатора проекту Палацу дітей та молоді за номером 098 23 33 549. Або ж перерахуйте кошти на придбання подарунку на рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Робіть добро на Різдво!






На правах реклами