Ми у Facebook
30.12.2016, 13:50

Житловий комплекс "SPECTRUM" прийняв перших новоселів

Що всередині унікальної для Рівного новобудови? Забудовник відкриває секрети!
Звичайно, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Про житловий комплекс "SPECTRUM" на вулиці Костромській у Рівному – найновіший проект групи компаній "РЕНОМЕ" – в місті чув багато хто. А ось унікальна можливість побачити зсередини перші новобудови нового житлового комплексу з'явилась у журналістів саме 20 грудня. Цього дня компанія-забудовник “РЕНОМЕ-ЄВРОБУД” презентувала два перших будинки, які здано в експлуатацію, – “Сливовий” та “Оливковий”. Будівельники старанно попрацювали й доклали великих зусиль, аби мешканці новобудов змогли відсвяткувати Новий рік у новій квартирі.

Житловий будинок "Сливовий" радо прийняв перших новоселів
Житловий будинок "Сливовий" радо прийняв перших новоселів


Із перших кроків територією житлового комплексу "SPECTRUM" усвідомлюєш: мешканці “Сливового” та “Оливкового” отримали до дрібниць продумане якісне житло. Це і закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням та контролем доступу, і відведення поверхневих вод, і системи автоматичного поливу в дворах, і безперебійне енергозабезпечення з урахуванням майбутніх потреб мешканців житлового комплексу. А батьки можуть бути спокійні за безпеку своїх дітей, адже стандарт житлового комплексу “SPECTRUM” – подвір'я без автомобілів. Паркувальні місця – критий багатоповерхий паркінг – виносяться за периметр дворової території. Простір між будинками – для сімейного відпочинку. Такою є ідеологія забудовника. А для того, щоб “SPECTRUM” став повноцінним житловим районом, на перших поверхах новобудов передбачені й приміщення для комерційних об'єктів – магазинів, кафе, закладів сфери послуг. Ну і, звісно, місце для спортивного майданчика також уже заплановане, адже “SPECTRUM” – це житловий комплекс для активних людей, які вміють і працювати, і відпочивати, й цінують не лише комфорт, а й власне здоров'я.

“Ми керувалися принципом – робіть краще, коли це можливо, – немов би відповідає на наше захоплене здивування директор ТОВ "РЕНОМЕ-КОМФОРТ" Федір ДЕЛЕГАН. – А це можливо завжди, повірте”.

На святі новосілля у ЖК "Spectrum": директор ТОВ "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД" Василь Рокунь, директор ТОВ "РЕНОМЕ-КОМФОРТ" Федір Делеган, генеральний директор групи компаній "РЕНОМЕ" Надія Гладкевич та міський голова Рівного Володимир Хомко
На святі новосілля у ЖК "Spectrum": директор ТОВ "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД" Василь Рокунь, директор ТОВ "РЕНОМЕ-КОМФОРТ" Федір Делеган, генеральний директор групи компаній "РЕНОМЕ" Надія Гладкевич та міський голова Рівного Володимир Хомко


Учасники урочистого відкриття перших двох новобудов ЖК “SPECTRUM” – а це і новосели, і журналісти, і керівники групи компаній “РЕНОМЕ” на чолі з генеральним директором Надією Гладкевич, і почесний гість – міський голова Рівного Володимир Хомко – прямують до під'їзду красеня-будинку “Сливового”. Поштові скриньки біля входу вже готові прийняти першу кореспонденцію новоселів – листи, газети, комунальні рахунки (до слова, управляюча компанія буде розташована просто на території житлового комплексу, а отже, мешканці матимуть змогу оперативно й на місці вирішувати свої житлово-комунальні питання). А тим часом директор ТОВ “РЕНОМЕ-ЄВРОБУД” Василь РОКУНЬ розповідає про спеціальний підйомник та інші переваги для проживання: “Мешканцям не доведеться носити свій велосипед чи коляску вгору-вниз, – пояснює він. – Відразу біля входу до під'їзду облаштоване спеціальне приміщення – “колясочна”. А якщо таки потрібно буде занести коляску до ліфта, до послуг жителів будинку – ось такі зручні пандуси”.

Серед технологічних рішень новобудови відзначимо безшумні ліфти Schindler, індивідуальне поквартирне опалення з використанням двоконтурних котлів Vaillant, радіаторів Kermi, німецьких колективних димоходів, систем водопостачання та опалення Rehau; вікна з п'ятикамерною профільною системою Rehau Ecosol і двокамерним склопакетом із енергозберігаючим склом.

Що ж до самого житла, то "SPECTRUM" запропонував 25 різних планувань. Крім квартир з антресольними поверхами, є унікальні для Рівного квартири з терасами. Нестандартними є й самі конструкції в ЖК "SPECTRUM" – вони вимагають нетрадиційних інженерних рішень. І це – не просто архітектурні інновації. Використання скатного даху з гострими кутами дозволило збільшити об'єм квартир останніх поверхів.

У "Сливовому" будинку присутні побачили не лише ті квартири, де щасливі новосели робитимуть дизайн на власний розсуд, а й цікаву новацію: одне з помешкань на п'ятому поверсі повністю облаштували як шоу-рум – готову для поселення квартиру. Це зручний сервіс, який економить гроші і час покупця, якому достатньо прийти, подивитись і замовити те, що сподобалось.

"З кожним проектом ми підвищуємо планку продукту, – резюмує наші враження від побаченого Федір Делеган. – Адже жити сьогодні й будувати за технологіями попереднього століття – це вже деградація будівництва. Тому ми вирішили зробити "SPECTRUM" справді сучасним – нові матеріали, нова архітектура, нові технології, новий дизайн та нові партнери. І нам подобається в цьому бути першими".

Міський голова Рівного Володимир ХОМКО також задоволений побаченим: “У Рівному зараз багато забудовників, але група компаній “РЕНОМЕ” мені подобається тим, що підходить до будівництва системно, з надзвичайною відповідальністю, будує всерйоз і надовго”.

Справді, висока якість виконання усіх робіт, дотримання стандартів і післяпродажний супровід – це ті складові, які є запорукою успіху будівельного напряму групи компаній "РЕНОМЕ". Новий проект задає високу планку не тільки для компанії, а й для всього ринку. Житловий комплекс "SPECTRUM" – завжди унікальний та інноваційний.

Тим часом на будівельному майданчику житлового комплексу "Spectrum" кипить робота над зведенням нових будинків
Тим часом на будівельному майданчику житлового комплексу "Spectrum" кипить робота над зведенням нових будинків


А тим часом із вікон новобудов бачимо, як активно тривають роботи на наступних об'єктах житлового комплексу “SPECTRUM”. На черзі — ще шість будинків: "Ванільний, "Шафрановий", "М'ятний", "Лляний", "Фіалковий" та "Медовий". А отже, далі буде, і нова якість життя в Рівному створюється на наших очах.

До теми:

“Реноме-­Євробуд": 20 років – якість на випередження

«А ви готові до нового стилю проживання?» - Новий проект житлового комплексу від групи компаній «РЕНОМЕ»

Зазираючи у вікна: що (не)приховує ЖК “Spectrum”?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ