Ми у Facebook
30.12.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 31 грудня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних, сімейних та інтимних стосунках?
ОВЕН. Ви серйозно налаштовані провести новорічну ніч у товаристві осіб протилежної статі. Навіть якщо ви без пари, не дадуть нудьгувати старі друзі та нові знайомі.

ТЕЛЕЦЬ. Непросто буде одруженим та заміжнім, можлива суперечка і навіть сварка. Добре, що поруч близькі родичі та вірні друзі…

БЛИЗНЮКИ. Чудове спілкування, вітання, пригощання, тости, цікаві знайомства з заманливою перспективою – Новий рік має видатись на славу!

РАК. Чудовий час для романтики та кохання. Головне, щоб на тверезу голову…

ЛЕВ. Маєте чудовий шанс продемонструвати себе у всій своїй красі. Це буде незабутній вечір для тих, хто опиниться у великому, але дуже культурному товаристві.

ДІВА. Якщо вирішили внести в святкування Нового року еротичну нотку, проявіть відповідну ініціативу. Можете орієнтуватися на власний смак і бажання.

ТЕРЕЗИ. Чудовий час для романтики та кохання, обміну подарунками, поцілунків під ялинкою та сліз розчулення.

СКОРПІОН. Не виключені розчарування. Сприйміть це як сигнал до серйозного перегляду ваших стосунків. Після свят… А сьогодні гідно проведіть старий рік і зустріньте новий.

СТРІЛЕЦЬ. Гучна вечірка може плавно перейти в інтимний ранок.

КОЗЕРІГ. Постарайтесь в новорічну ніч поводитись так, щоб не стати об’єктом пліток. Не всі ж розуміють, що ви просто хочете розслабитись і відірватись!

ВОДОЛІЙ. Кохана людина, ваша друга половинка може вас приревнувати – якщо не до друзів/подруг, то до пляшки та телевізора чи ноутбука.

РИБИ. Сьогодні не надто сприятливий день для кохання та подружнього життя. Готуйтесь вислухати все, що накопичилось у вашої другої половинки, за весь рік…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 30 грудня
Гороскоп на тиждень 26 грудня – 1 січня







На правах реклами