Ми у Facebook
31.12.2016, 18:00

Як приготувати новорічний салат у вигляді півня

Для приготування страви пропонуємо скористатися покроковим фоторецептом.
Необхідні інгредієнти:

250 г філе курки
250 г шампіньйонів
1 велика цибулина
5 волоських горіхів
100 г консервованої кукурудзи
120 г твердого сиру
сіль, майонез.

Для декору: 1 болгарський перець, кріп.

Приготування:

Філе курки відваріть до готовності в підсоленій воді. Цибулю і гриби подрібніть і підсмажте на олії, посоливши.

Готове куряче філе поріжте або порвіть на невеличкі шматки. Сюди додайте охолоджені смажену цибулю і гриби, кукурудзу, подрібнені горіхи. До салату додайте спеції та майонез, ретельно перемішайте.



Готовий салат викладайте на тарілку у вигляді півня.



"Півника" прикрасьте тертим сиром, з червоного болгарського перцю зробіть дзьоб, гребінець, крила та хвіст. Око можна зробити із горошини перцю. Для декору можете додати ще трохи кропу та кукурудзи.



Гарних свят!

Статті до теми:

Рецепт на Новий рік: курка в апельсиново-соєвому соусі

Чим замінити майонез у новорічному салаті [+ПОРАДИ]

Рецепти маринування оселедців





На правах реклами