Ми у Facebook
31.12.2016, 16:30

Гравця ФК «Верес» тренери назвали кращим гравцем Першої ліги

Головні тренери усіх вісімнадцяти клубів Чемпіонату України серед команд першої ліги визначили найкращого гравця у першій частині змагань. Ним став Руслан Степанюк, нападник НК ФК «Верес» (Рівне).
Загалом, за Руслана Степанюка проголосували 11 фахівців. Четверо з них поставили форварда рівнян на перше місце, інші - на друге. У сумі Руслан Степанюк набрав 41 очко, випередивши на сім свого найближчого переслідувача - півзахисника «Іллічівця» Руслана Кисіля. Цікаво, що маріуполець виграв у рівнянина за кількістю перших місць в опитуванні (шість проти чотирьох).

Замкнув трійку призерів рейтингу із 21 очком ще один представник «Іллічівця» - півзахисник Дмитро Мишньов.

Всього ж під час голосування тренери згадали прізвища 20 футболістів, які представляють 10 клубів.

Окрім Руслан Степанюка до рейтингу увійшли ще 5 футболістів НК «Верес»: Богдан Когут (7-8 місце), Валерій Кучеров (10-13 місце), Сергій Борзенко, Антон Котляр та Ігор Сікорський (15-20 місце).

Загалом же Народний Клуб отримав найширше представництво у рейтингу, який підсумував портал Footboom.com - шість футболістів.





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Нагадаємо, гол Олексія Зозулі, забитий у кубковому матчі проти горностаївського "Миру" став найкращим у першій частині сезону. Таке рішення прийняли вболівальники Народного Клубу, шляхом голосування на офіційному сайті НК "Верес" - veres.club.

За гол Олексія Зозулі проголосували 152 вболівальника (30,83% респондентів).

Другим у рейтингу став гол Михайла Сергійчука у ворота МФК "Миколаїв". За цей м`яч проголосували 132 вболівальника - 26,77% респондентів.

Третє місце - у Руслана Степанюка. За його м`яч у виїзному матчі проти ПФК "Суми" проголосували 85 вболівальників - 17,24% респондентів.

Четвертим та п`ятим у рейтингу стали голи Сергія Борзенка (у ворота "Іллічівця") та Ігоря Сікорського (у ворота "Авангарду"). Вони набрали 16,84% та 8,32% голосів відповідно.

Загалом участь у голосуванні взяли 493 вболівальника. Згадати найкращі голи кожного місяця першої частини сезону можна - тут:







На правах реклами