Ми у Facebook
01.01.2017, 13:09

Рівнянка опинилася в центрі новорічного теракту в Туреччині(+ВІДЕО)

Фото зі сторінки у Фейсбук

Новорічну стрілянину влаштували терористи в турецькому Стамбулі.
В центрі подій опинилася і рівнянка Наташа Вольнова. На щастя, вона залишилась жива. Проте, жертвами теракту стали 39 людей.

Про це вона повідомляє у мережі Фейсбук, близько першої ночі:
"Терористи щойно захопили клуб в якому наша компанія святкувала новий рік. Багато вбитих. Я жива !!!! Жива !!!!"

Пізніше Наташа Вольнова написала:

"Сумнозвісне святкування, яке в інстаграмі за декілька годин набрало більше ніж 12000 переглядів.... за годину до теракту. Всі щасливі.....39 з них вже немає. Щойно нас відпустили з відділку. Терориста не знайшли......
P.S. Дякую поліцейському який витягнув мене з під столу одну з найперших. Тримав міцно мої руки і захищав своєю спиною. Також дякую дівчині Наталі(як потім виявилося з Луцька), яка зняла свою накидку і віддала мені, бачучи голі плечі, (оскільки одяг ми втратили, бігли напівроздягнені по вулиці з півкілометра до відділка під дощем), не знаючи ні хто я ні звідки, тим більше я спілкувалась англійською, а вона в мене без акценту...."



Як пізніше написала Наталія, вона повернулась додому:
"Прохання до журналістів всіх міжнародних каналів і українських, не турбувати. Ні про які інтерв'ю йти мова не може. Мене не цікавить зіровість і масштаб вашого видання чи каналу. Тут ніхто не хоче говорити, тут або кричать і втрачають свідомість, або плачуть, або мовчки стискають зуби. Я стомилася говорити одне і теж саме. Інші так само не будуть нічого говорити, хто був той розуміє. Спати хочеться, а говорити ні. Ми повернулися додому 3 години тому. Ні їсти ні пити ніхто не хоче. Пробуємо заснути!!!! Прокидаємось від будь якого шороху."





На правах реклами