Ми у Facebook
02.01.2017, 16:00

Підсумки року-2016: Житловий комплекс року - "SPECTRUM" від "РЕНОМЕ": якість житла і якість життя

Житловий комплекс "SPECTRUM" на вулиці Костромській у Рівному – найновіший проект групи компаній "РЕНОМЕ".
Цьогоріч будівельний напрям компанії відзначає 20-ту річницю своєї діяльності. Творці проекту "SPECTRUM" поставили собі амбітну мету не просто дати новий рівень житла як баланс між вартістю і комфортом. Компанія створює для мешканців естетично привабливий зручний життєвий простір.



"SPECTRUM" – житловий комплекс класу "comfort" з абсолютно новим для Рівного стилем проживання. Декілька днів тому в Рівному офіційно ввели в експлуатацію першу чергу проекту – "Сливовий" та "Оливковий" будинки. На черзі ще шість: "Ванільний, "Шафрановий", "М'ятний", "Лляний", "Фіалковий" та "Медовий". "SPECTRUM" – це спектрум кольорів, емоцій, можливостей та умов для комфортного проживання.

"З кожним проектом ми підвищуємо планку продукту, – розповідає директор ТОВ "РЕНОМЕ-КОМФОРТ" Федір ДЕЛЕГАН. – Адже жити сьогодні й будувати за технологіями попереднього століття – це вже деградація будівництва. Тому ми вирішили зробити "SPECTRUM" справді сучасним – нові матеріали, нова архітектура, нові технології, новий дизайн та нові партнери. І нам подобається в цьому бути першими".

Мешканці будинків житлового комплексу отримають до дрібниць продумане якісне житло. Це і подвір'я без автомобілів (паркувальні місця виносяться за периметр дворової території), і закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням та контролем доступу, і відведення поверхневих вод, і системи автоматичного поливу в дворах, і безперебійне енергозабезпечення з урахуванням майбутніх потреб мешканців житлового комплексу.

Що ж до самого житла, то "SPECTRUM" запропонував 25 різних планувань. Крім квартир з антресольними поверхами, є унікальні для Рівного квартири з терасами. Нестандартними є й самі конструкції в ЖК "SPECTRUM" – вони вимагають нетрадиційних інженерних рішень. І це – не просто архітектурні інновації. Використання скатного даху з гострими кутами дозволило збільшити об'єм квартир останніх поверхів.

У "Сливовому" будинку для рівнян, котрі обирають собі квартиру, створять цікаву послугу. Одну з квартир повністю облаштують як шоу-рум – готову для поселення квартиру. Це буде зручний сервіс, який економить гроші і час покупця, якому достатньо прийти, подивитись і замовити те, що сподобалось.

Якість виконання усіх робіт, дотримання стандартів і післяпродажний супровід – це ті складові, які є запорукою успіху будівельного напряму групи компаній "РЕНОМЕ". Новий проект задає високу планку не тільки для компанії, а й для всього ринку. Житловий комплекс "SPECTRUM" – завжди унікальний та інноваційний.

До теми:

“Реноме-­Євробуд": 20 років – якість на випередження

«А ви готові до нового стилю проживання?» - Новий проект житлового комплексу від групи компаній «РЕНОМЕ»

Зазираючи у вікна: що (не)приховує ЖК “Spectrum”?





На правах реклами