Ми у Facebook
03.01.2017, 15:00

Дача. Сад. Город. Наближаються морози - потурбуйтесь про сад

Синоптики прогнозують в кінці тижня (на Різдво) значне похолодання, до -25 вночі.
І якщо вірити прогнозам, до морозів має ще випасти сніг. Тож варто ловити момент і підгорнути стовбури молодих дерев, а також кущів смородини, агрусу і малини, щоб не підмерзли їх корінці, які у верхній частині грунту. Додатково присипати снігом можна суниці і виноград. Немає єдиної думки, щодо утоптування снігу біля дерев. З одного боку - це захист від гризунів, але з іншого - втоптаний сніг буде довго танути і в результаті вегетаційний період дещо зсувається.

Дача. Сад. Город. Як підготувати землю до зимового відпочинку

В середині зими для багатьох тварин настають важкі часи. Про Захист саду від зайців ми вже писали. Але не зайвим буде перевірити, наскільки надійно захищені дерева, можливо, ваш захист вже треба поправити. А ще зайців можна підкормити сіном чи овочами, аби вони не гризли кору та молоді гілочки.

Дача. Сад. Город. Попіклуємось про запаси

Не варто забувати й про птахів. В мороз, маленьких помічників, можна підкормити маслом чи несоленим салом.

Дача. Сад. Город. Годівнички для птахів

Якщо ж ви хочете розповісти про свій досвід городництва чи садівництва, то ми з радістю зробимо вас дописувачем нашого проекту. Надчилайте свої поради на адресу редакції info@ogo.ua з темою листа: "ДАЧА.САД.ГОРОД" і нехай ваш досвід переймуть інші читачі нашого сайту.





На правах реклами