Ми у Facebook
04.01.2017, 17:30

У Рівному відбулося традиційне «Свято баскетболу» [Фото+Відео]

У вівторок, 3 січня, в приміщенні Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (ОСДЮСШОР) відбулося традиційне Свято баскетболу. Цей спортивний захід відбувся у Рівному вже 34-ий раз поспіль.
Як повідомили у самій спортивній школі, ця подія давно стала не тільки доброю традицією для закладу, а й символічним підбиттям підсумків минулого баскетбольного сезону. Протягом свята вихованці усіх вікових груп відділення баскетболу беруть участь в конкурсах, естафетах та змаганнях. Демонструють свої здібності перед власними батьками, та, звісно ж, отримують подарунки.

За інформацією «ВСЕ про спорт», найвищу нагороду серед дівчат - "Кращий MVP" 2016 року отримала Тетяна Гаврильчик - лідер команди "Сузір'я ОСДЮСШОР" та член збірної України. Серед хлопців відзначили Іллю Шеметова, який нині є кандидатом до збірної України та бореться за перемогу у ВЮБЛ у збірній Рівненщини серед баскетболістів 2001 року народження.

"Кращими розігруючими" минулого року визнали Ольгу Боровець та Андрія Подолянка. "Кращими атакуючими захисниками" стали Дарія Дубнюк та Влад Білецький. "Кращі нападники" ОСДЮСШОР - Софія Вахнюк та Олександр Яремчук. У номінації "Кращий форвард" перемогли Катерина Ящук та Влад Опалько. і "Найкращими центровими" визнали Юлію Алєксєєвець та Іллю Озімковського.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські баскетболістки стали третіми на турнірі у Чехії

У Рівному відбулося традиційне новорічне Свято баскетболу

Примітно, що цьогоріч знаний Сергій Шемосюк на себе не вдягав костюм Святого Миколая, а виконував функцію лише ведучого.

Разом з тим привітати дітей завітав і зірка світового баскетболу Сергій Ліщук.

«Завжди приємно відвідувати подібні заходи. Поки я тут. Нині все ще відновлюю своє здоров'я і без клубу то є можливість привітати баскетбольні таланти», - відзначив відомий баскетболіст.







Переглянути більше фотографій зі свята.

Відеосюжет від РТБ.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини