Ми у Facebook
04.01.2017, 09:00

На Рівненщині брат до смерті побив брата

Конфлікт між рідними братами в селі Малинськ закінчився трагічно для старшого з них.


Від завданих тяжких тілесних ушкоджень 37-річний чоловік помер, а 21-річному молодику повідомили про підозру та помістили в ізолятор тимчасового тримання, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що 1 січня по обіді в будинку за місцем проживання брати після святкування Нового року з’ясовували стосунки. Старший із них почав вимагати у молодшого повернення тисячі гривень боргу, в результаті чого зчинилася бійка. 21-річний брат, штовхнувши 37-річного, почав бити його вже лежачого на підлозі, завдавши численні удари ногами та руками.

На Рівненщині замерзла 66-річна жінка

Зігнавши лють, залишив потому будинок і продовжив новорічне гуляння далі. Потерпілий, оговтавшись через деякий час, пішов до знайомих. Однак там на порозі будинку знепритомнів. Фельдшер, якого викликали на допомогу, лише констатував смерть чоловіка. Відповідно до лікарського свідоцтва він помер у результаті закритої травми живота та грудей, ушкодження внутрішніх органів і масивної крововтрати.

21-річний зловмисник наступного дня звернувся із заявою до поліції та зізнався у скоєному. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

На Рівненщині повісився чоловік


З’ясувалося, що підозрюваний раніше судимий за майнові злочини, ніде не працював та проживав удвох із старшим братом. Загиблий — учасник бойових дій на сході країни.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ