Ми у Facebook
04.01.2017, 14:05

На Рівненщині під час обшуку виявили бурштин з наркотиками (+ФОТО)

Усе вилучене направлено на дослідження.


У 28-річного жителя села Зоря Рівненського району поліцейські виявили та вилучили кілограм 200 грамів бурштину-сирцю, 500 грамів марихуани та метамфетамін, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки, на підставі ухвали суду поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 28-річного жителя Зорі. Правоохоронці виявили у будинку та підсобному приміщенні поліетиленовий пакет із кілограмом двомастами грамами бурштину-сирцю, 10 паперових згортків, в яких містилася подрібнена суха речовина зеленого кольору, схожа на марихуану, загальною вагою 500 грамів та три грами метамфетаміну. Усе вилучене направлено на дослідження.

На Рівненщині чоловік ледь не загинув під колесами тепловоза (+ ФОТО)







У кримінальних провадженнях за фактами придбання або збуту майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, незаконного виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту розпочаті досудові розслідування за частинами 1 статей 198, 309 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення 28-річному чоловікові про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Рівненщина: Поки поліцейські оформляли смертельну ДТП, у службову машину врізалась вантажівка (+ ФОТО)

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами