Ми у Facebook
06.01.2017, 16:30

Трьом рівненським спортсменам міська влада пообіцяла квартири

Відразу троє спортсменів стануть власниками однокімнатних квартир у Рівному. Надати квартири, придбані за кошти міського бюджету, збираються на найближчому засіданні міськвиконкому.
Як повідомляє «РадіоТрек», житло площею майже 22 кв. м отримає у будинку №55 на вулиці В'ячеслава Липинського бронзовий призер Паралімпіади-2016 з дзюдо Давид Хорава.

Малесеньку квартиру у будинку № 91-З на вул. В’ячеслава Чорновола з жилою площею 15,3 кв.м нададуть бронзовій призерці Паралімпіади-2016 з дзюдо Юлії Галінській.

І найбільшу квартиру - жилою площею 24,6 кв.м - в будинку № 38 на вул. Богоявленській матиме чемпіонка Європи з легкої атлетики Ольга Земляк. Нагадаємо, що у вересні торік Ольга Земляк одружилася.

Нагадаємо, що у минулому році уродженця Дубна Тараса Міщука відзначили черговою нагородою. Спортсмену, який на літній Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро посів третє місце у веслуванні на каное-двійках на дистанції 1000 метрів серед чоловіків, подарували квартиру у Львові. Адже на Олімпійських іграх він представляв саме Львівщину.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Олімпійському медалісту з Рівненщини подарували квартиру у… Львові

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

Довідка «ОГО».

Ольга Земляк за підсумками минаючого 2016 року була визнана найкращим легкоатлетом – жінкою. Згідно голосування, яке провели за ініціативи Федерації легкої атлетики України, її визнали кращою серед спортсменок. Крім того, Ольга ввійшла до складу легкоатлетичної «Команди року».

Юлія Галінська, майстер спорту України міжнародного класу, бронзова призерка Паралімпійських ігор 2012 року у Лондоні та Паралімпійських ігор 2016 року у Ріо-де-Жанейро. Займається у секції дзюдо Рівненського обласного центру «Інваспорт».

Давид Хорава, майстер спорту України міжнародного класу, паралімпійський чемпіон 2012 року. Займається у секції дзюдо Рівненського та Дніпропетровського обласних центрів «Інваспорт». Серед його досягнень - срібний призер чемпіонату Європи 2013 року, бронзовий призер Кубку світу 2015 року, бронзовий призер чемпіонату світу 2015 року, срібний призер чемпіонату Європи 2015 року, бронзовий призер Паралімпійських ігор 2016 року.





На правах реклами