Ми у Facebook
06.01.2017, 18:00

Перший у новому році OlympicLab відбувся в Олександрії [+Фото]

Найкращий спосіб розпочати новий рік, це зустрітися з видатним українським спортсменом. Саме так і зробили вихованці комунального закладу «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Рівненської обласної ради, що в селі Олександрія Рівненського району.
До них в гості завітав майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, срібний призер ХV літніх Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро Олександр Назаренко.

Під час зустрічі під назвою #OlympicLab, яку організувало Відділення НОК України в Рівненській області, спортсмен розповів дітям про себе, свої досягнення на місцевому і світовому рівні, та поділився маленькими секретами успіху, що завжди стають запорукою вдалого виступу на змаганнях. Діти розпитували його про життя професійного спортсмена, режим тренувань, перші спортивні досягнення та багато іншого.

Але окрім розмов про спорт, малеча мала можливість і сама позмагатися у спортивних конкурах. Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради провели для дітей Фестиваль здорового способу життя. Цього разу вихованці змагалася в індивідуальних завданнях з дарту, обертання обручів та накидання кілець на спеціальні конуси.

Діти, котрі проживають у закладі, потребують особливого соціального захисту, тому невід`ємною частиною розпорядку кожного дня є активне дозвілля і фізична культура. Це дозволяє їм достатньо часу проводити на свіжому повітрі. Вони регулярно грають в спортивні та настільні ігри чи просто гуляють по лісу, в якому і розташований їхній навчальний заклад.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Спортивний проект OlympicLab повернувся до Рівного

У Рівному запустили новий проект НОК України Olympiclab

Один з традиційних і найпопулярніших спортивно-масових заходів в області цього разу об`єднав місцеву малечу в чергових активностях, які дозволили їм не лише повправлятися зі спортивним інвентарем, а й проявити свої знання в цікавій олімпійській вікторині. Запитання не викликали жодних труднощів у дітей і вони достатньо швидко знаходили правильні відповіді.

Всі переможці спортивних та інтелектуальних конкурсів були відзначені призами від організаторів, після чого учасники зробили спільне фото і без довгих зволікань взялися за випробування щойно отриманого спортивного інвентарю.













На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ