Ми у Facebook
07.01.2017, 12:30

У Рівному відновився Чемпіонат міста з футзалу

У середу, 4 січня, був зіграний один із пропущених поєдинків першого туру Чемпіонату міста Рівне з футзалу. Ця зустріч стала першою у новому році, проте вже незабаром відбудуться ще два ігрові дні. Футзальним командам треба поспішати, адже зовсім скоро стартує першість Рівного з великого футболу.
Пропущена гра 1 туру. «Рівнеобленерго» - «Феміда» - 1:0

Долю матчу між третьою та сьомою командами чемпіонату вирішив усього один м'яч. Гравці «Рівнеобленерго» відкрили рахунок у зустрічі вже у дебюті зустрічі. Надалі ініціативою заволоділи «прокурори», проти свою вражаючу ігрову перевагу у щось матеріальне вони перетворити так й не змогли.

Ця мінімальна перемога дозволила «енергетикам» обійти в турнірній таблиці «Хімік» та зрівнятися за набраними очками із «Гранітом». Натомість «Феміда» погіршила свої шанси на боротьбу за медалі змагань.

Наступні матчі Чемпіонату міста Рівне з футзалу відбудуться на протязі наступного тижня. Їх розклад наступний:

6 тур, 09.01, понеділок
17:00 Славія – Квартал
17:45 Рівнеобленерго - Граніт
18:30 Хімік - Феміда
19:15 Північ-Центр – Рівнегаз
20:00 Ребелс – Комфорт-Сервіс

7 тур, 14.01, субота
17:00 Рівнегаз - Ребелс
17:45 Феміда – Північ-Центр
18:30 Граніт – Хімік
19:15 Квартал – Рівнеобленерго
20:00 Комфорт-Сервіс – Славія


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після 5-го туру Чемпіонату Рівного «Славія» і «Комфорт-Сервіс» зберегли лідерство

Футзальні змагання у Рівному дісталися екватора

Головну увагу, без сумніву, приверне поєдинок між двома основними претендентами на перемогу у змаганнях – «Славією» та «Комфорт-Сервісом». У цій грі, цілком можливо, може визначитися футзальний чемпіон міста.

Наразі, «комфортівці» випереджають «славістів» у турнірній таблиці. Проте в останніх ще є в запасі один матч проти аутсайдера, а в перших з’явилися відчутні кадрові проблеми.



Тим часом, як повідомили у Рівненській міській федерації футболу (РМФФ), незабаром міські команди з залу перейдуть на відкрите повітря. На 21 січня запланований старт масового турніру з «великого футболу» Зимова першість міста Рівне «Меморіал Володимира Шморгуна». Тому, аби «не розриватися» між двома змаганнями, футзальний чемпіонат планується завершити у стислі терміни.






На правах реклами