Ми у Facebook
08.01.2017, 14:30

Кращі фільми для сімейного перегляду

Перегляд фільму - чудовий варіант для сімейного дозвілля, а особливо якщо й фільм цей про родинні цінності, пригоди та теплі почуття. Саме декілька саме таких й ми пропонуємо переглянути.
«35 кіло надії» - фільм про вибір життєвого шляху, про силу любові й відданості. Про сім'ю. Про те, що мрії можуть і повинні збуватися. Треба тільки дуже сильно захотіти. І дуже сильно постаратися. Вирішуючи свої «дитячі» проблеми, тринадцятирічний герой шукає вихід - і знаходить його, та так, що й дорослим є чому у хлопчика повчитися.



"Посіпаки" - комедійна історія про незвичайних чоловічків, яка уже підкрила мільйони глядачів. Це фільм про відчайдушних посіпак та їх пригоди в минулому столітті, що привели головних героїв до злої лиходійки. Однак події повертаються так, що посіпакам потрібно усунути загрозу, яка може вбити їх самих.

"Пригоди Паддінгтона" - історія про відчайдушного ведмедя, який відправився до Лондона у пошуках свого дому і прямо на вокзалі на зустрів чудову сімю. Саме тут він знайшов своє щастя і саме тут пережив найстрашніші дні свого життя через божевільну таксидермістку.



"У пошуках щастя" - чудовий фільм, який уже кілька років поспіль завойовує серця глядачів своює щирістю та добротою. Це історія про татуся, який залишається біля розбитого корита з п'ятирічним сином на руках - у нього немає ні квартири, ні машини, ні роботи. Але, як виявляється, не все так жахливо, якщо вірити...

"Смак життя" - ще одна чудова комедійна драма про двох протилежних людей - шеф-кухаря та менеджера, яких звели спільні проблеми і взаємні почуття.



Приємного перегляду!

Статті до теми:

У Рівному відкрили парк сімейного відпочинку "SkyUP"

Новий фотоконкурс від ОГО - "З ким ви спите"






На правах реклами