Ми у Facebook
08.01.2017, 19:00

Поради рівнянкам: Як не набрати зайву вагу під час свят

Для підтримання форми навіть після смачнющих зимових частувань пропонуємо скористатися простими порадами:
1. Не обіцяйте собі схуднути після свят. Багато з нас і справді дозволяють собі з'їсти зайвий кілограм олів'є та цукерок, обіцяючи, що після свят повернуться у форму. Але після такого розслаблення дуже важко знову взяти себе в руки. Тому не давайте собі пустих обіцянок.

2. Правило одного разу. Якщо ви прийшли в гості і бачите на столі десятки смачнющих страв, не обов'язково їсти всі і ложками. Пробуйте страви невеличкими порціями, шматочками, не беріть в добавку те, що вже їли.

3. Не голодуйте перед святковою вечерею. Зрозуміло, що святкова вечеря включатиме перелік смачненьких страв і так хочеться, аби всі "влізли" у шлунок. Але якщо ви будете голодні, то можете з'їсти в рази більше, ніж після перекусів. А ще краще за 30 хв. до вечері випити склянку води - так і шлунку легше буде і ви менше з'їсте.

4. Слідкуйте за дозою алкоголю. Алкоголь стимулює апетит, а відтак після кожного ковтка спиртного вам неодмінно захочеться добре попоїсти. Найкраще у цьому випадку обмежитися сухим вином і шампанським.

5. Їжте не поспішаючи. Сідаючи за святковий стіл, не намагайтеся "впихнути" все й відразу. Добре подумайте перед тим, як з'їсти пів кіло м'яса та ще тарілку картоплі. Надавайте перевагу легким стравам.

6. Проводьте свята активніше. Не обов'язково після Нового року бігти в спортзал і спалювати з'їджене. Можете гарно провести час на катку, санках, лижах, танцях та інших активних розвагах.

Гарних свят!

За матеріалами: ivona.bigmir.net.

Читати також:

Який подарунок підготувати чоловікам на Новий рік

Що рівняни готуватимуть на Новий рік

Рівняни - про те, чи потрібні феєрверки на Новий рік





На правах реклами