Ми у Facebook
08.01.2017, 14:00

Як влада Рівного в новому році буде боротися з незаконними кіосками

Для Рівного актуальною проблемою є будівництво незаконних МАФів (малих архітектурних споруд). Мова йде про кіоски шаурми, кави, гаражі...
Нагадаємо, що у Рівному постійно з'являються кіоски шаурми, кави, які працюють без дозволів. Весною цього року, у центрі міста несподівано з’явився кіоск, який виглядав як кукурудза. Як виявилося, кіоск з’явився без належних документів.

Згодом на цьому ж місці постав кіоск у вигляді чашки кави. А 10 листопада “чашка кави” зникла.

Новопризначений заступник міського голови Рівного Віталій Герман, який тепер відповідатиме за вирішення цих питань, запевняє, що вже у 2017 році у цій сфері можна буде побачити вагомі зрушення.


Рівнянам обіцяють знести всі незаконні кіоски шаурми, кави


- Одне з головних завдань, які поставив переді мною міський голова Рівного - це вирішення проблеми з МАФами. Адже ми всі бачимо, що Рівне поступово перетворюється на ринок 90-х років. На мою думку, у нас вистачає нежитлових приміщень, де проводять підприємницьку діяльність, тому не варто встановлювати МАФи на об'єктах благоустрою, - коментує Віталій ГЕРМАН. - У нас існують Правила благоустрою Рівного, які прийняті у 2011 році. Проте я бачу, що вони вже не відповідають тим законам, які нині діють. Ставлю перед собою мету відкорегувати - врегулювати ці правила і діяти згідно з ними.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook

У Рівному зносять незаконні гаражі





На правах реклами