Ми у Facebook
09.01.2017, 21:00

Любовний гороскоп на 10 січня

Чого чекати знакам зодіаку в особистому житті, у любовних та подружніх стосунках?
ОВЕН. Маєте чудовий шанс отримати перемогу на особистому фронті й завоювати прихильність особи, яка вас неабияк цікавить і хвилює.

ТЕЛЕЦЬ. Інтуїція та практичний розум допоможуть уникнути проблем у шлюбних стосунків та зберегти внутрішню емоційну рівновагу, мир і гармонію в сім`ї.

БЛИЗНЮКИ. Несподівані зміни можуть завадити вашим особистим планам. Водночас зросте впевненість у правильності своїх дій стосовно любовних та сімейних стосунків. Частіше прислухайтесь до голосу свого серця.

РАК. Чомусь так виходитиме, що у власних помилках ви схильні звинувачувати свою другу половинку. Обережніше з образливими словами, бо помиритися буде складно.

ЛЕВ. В інтимній сфері можливі певні протиріччя. Тут важливо налаштуватися на емоційну хвилю свого сексуального партнера, коханої людини.

ДІВА. Відкладіть на кілька днів будь-які ініціативи на особистому фронті – бо вас не зрозуміють. Грайливі СМСки, флірт у соцмережах і т.п. будуть ефективніші, коли ви точніше визначитесь, для чого вам це потрібно.

ТЕРЕЗИ. У любовних та сімейних стосунках зараз більш важлива стабільність, бо бурхливий розвиток нового роману здатен призвести до цілого клубка проблем.

СКОРПІОН. Сприятливий час для роботи над собою, романтичних мрій та еротичних фантазій. А коли відчуєте себе повністю готовими до розвитку стосунків – вперед!

СТРІЛЕЦЬ. Не ваш тиждень. Поводьтесь стримано, але й не мовчіть і відключайте телефон, якщо ваша кохана людина щось зробила чи сказала, а воно вам не сподобалось…

КОЗЕРІГ. Дехто буде надто заклопотаний роботою, навчанням, кар’єрою і просто пропустить любовну сферу свого життя. А хтось відчує розгубленість та невпевненість, ставши об’єктом незвичних залицянь.

ВОДОЛІЙ. Багатьох Водоліїв оповиває легка, часом легковажна атмосфера. Саме час для романтики та еротики. Буде ідеально, якщо додати в своє життя ще трохи краси, тепла, ласки та комфорту.

РИБИ. Вдалий тиждень для відновлення давніх стосунків. Можливі нові знайомства, інтригуючі зустрічі, однак поки що не варто втрачати голову і квапити події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 9 січня
Гороскоп на тиждень 9 - 15 січня
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік для знаків зодіаку







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ