Ми у Facebook
10.01.2017, 10:30

На Рівненщині підніметься вартість проїзду у маршрутках

На переконання чиновників, подорожчання уникнути не вдасться.
Подорожчання відбудеться, скоріше за все, після Різдвяних свят. Перевізники планують підняти по всій області вартість проїзду за 1 кілометр до 0,65 гривень. Це у свою чергу може встановити ціну 12 гривень на маршруті Рівне-Здолбунів, та 5 гривень за проїзд містом Здолбунів.

Як зазначив у своєму коментарі голова Здолбунівської РДА Сергій Кондрачук, підняття ціни неминуче, але він робитиме усе можливе, щоб підняття цін на проїзд було мінімальним. Скажімо, 4 гривні містом Здолбунів та 10 гривень за маршрутом Здолбунів-Рівне.

10 причин, чому маршрутки у Рівному приємніші, ніж в інших містах

Нагадаємо, що подорожчання проїзду із Рівного до Здолбунова за одним із міжміських маршрутів стався у травні 2016 року. Тоді проїзд збільшився на 1 гривню. Тоді це сталося, за словами перевізників, через подорожчання пального та вартості запчастин.


Рівнянам варто бути обережними, подорожуючи Україною


Також, як відомо, згідно із постановою Кабінету Міністрів від 25 березня 2015 року, перевізники самі встановлюють тарифи на приміські, міжміські перевезення та перевезення по області. Перевізники під час формування ціни вони мусять керуватися наказом Міністерства транспорту і зв’язку.

За повідомленням офіційного сайту Здолбунівської РДА.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами