Ми у Facebook
10.01.2017, 12:25

На Рівненщині жахливa ДТП: водій збив жінку на пішохідному переході (+ФОТО)

Трагедія сталася вчора, 9 січня, на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин».
37-річний водій «ВАЗ-2108», житель селища Рокитне, біля повороту на селище Клесів наїхав на 28-річну жительку села Чабель Сарненського району. Водій сам викликав швидку медичну допомогу та повідомив до поліції.

На Рівненщині під час пожежі рятувальники знайшли тіло жінки




Лікарі діагностували у дівчини важку черепно-мозкову травму, забій головного мозку тяжкого ступеню та закритий перелом ноги. Потерпілу госпіталізували у реанімаційне відділення Сарненської центральної районної лікарні. Наразі її стан покращується, однак поки залишається важким.

У Рівному підірвався чоловік




Зі слів водія, який за результатами медичного огляду за кермом був тверезим, він їхав на автомобілі зі швидкістю близько 60 км/год. Коли під’їжджав до пішохідного переходу, у цей час назустріч від зупинки громадського транспорту виїхала маршрутка, котра світлом фар дещо осліпила водія ВАЗівки. За лічені секунди чоловік побачив, що дорогу переходять двоє пішоходів. Одна з жінок, пришвидшивши крок, уникла наїзду, а інша не встигла.



Ділянка дороги, на якій сталася ДТП, зокрема пішохідний перехід, не освітлюється, а дорога обледеніла.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами