Ми у Facebook
10.01.2017, 15:22

Рівненщина: п’яні водії, бійки та переслідування (+ФОТО)

Такі пригоди трапилися сьогоднішньої ночі.
Сьогодні, 09 січня, вночі, близько 3-ї години, в місті Дубно на вулиці Львівській патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, в якого не освітлювався задній номерний знак.

На Рівненщині водій наїхав на п'яну жінку і злетів у кювет




Спілкуючись з 18-річним водієм інспектори з’ясували, що посвідчення водія у нього немає і його він ніколи не отримував. Окрім того, охоронці порядку запідозрили, що молодик п’яний і запропонували пройти перевірку за допомогою алкотестера Драгер на місці зупинки у присутності двох свідків. Проба виявилася позитивною – прилад показав 1.20 проміле.
У процесі оформлення адмінматеріалів пасажири автомобіля ВАЗ почали поводити себе агресивно та нецензурно висловлюватися у бік працівників поліції та свідків. На неодноразові вимоги припинити правопорушення, не реагували, вели себе зухвало. Один з них, 24-річний дубенчанин, ударив поліцейського. Його полісмени затримали та доставили в Дубенський ВП ГУНП для складання відповідних матеріалів.

На Рівненщині під час пожежі рятувальники знайшли тіло жінки




Під час цих дій, інший пасажир автомобіля ВАЗ, 41-річний дубенчанин сів за кермо авто та почав їхати у бік міста Дубно. Патрульні почали переслідування, однак водій не реагував на вимоги про зупинку. За допомогою іншого екіпажу патрульні зупинили його. Водія, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, затримали та доставили у Дубенський ВП ГУНП для складання відповідних матеріалів.

Третій пасажир автомобіля ВАЗ, який залишився на місці зупинки, почав агресивно себе поводити щодо свідків огляду, дістав зі своєї кишені предмет, ззовні схожий на газовий балончик, та розпилив в обличчя свідку. Окрім того під час сутички, яка між ними виникла, пошкодив автомобіль “Мерседес”, який належав свідкам. Зловмисника теж доставили у Дубенський відділ поліції та передали слідчим.

Загалом, у даній ситуації патрульні склали 2 протоколи за ст. 130 КУпАП (керування у стані спяніння), постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не мала керування), постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія відповідної категорії), протокол за ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимог поліцейського про зупинку). Окрім того, розпочате досудове розслідування за ст. 296 ККУ (хуліганство) та ст. 342 ККУ (опір працівникові правоохоронного органу).

Про це повідомила патрульна поліція Рівного насвоїй сторінці у мережі Фейсбук.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами