Ми у Facebook
10.01.2017, 19:30

Працівники телебачення вітають мешканців Рівненщини зі святом

Різдво в Україні – одне з найважливіших свят у році, що має багатовікові традиції. Однією із традицій є вітання один одного. Колектив Рівне 1 вітає своїх читачів та глядачів зі святами:


Олександр Туз (керівник відділу інформації Першого місцевого). Вітаю усіх рівнян з Новим роком та Різдвом Христовим та всіма прийдешніми святами. Нехай у ваших оселях буде мир, а душу зігріває тепло, радість, та щастя. Наступний рік обов'язково буде кращим за попередній. Зі святами вас.



Катерина Давидюк (журналіст Першого місцевого). Щиро вітаю читачів сайту з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік та Різдвяна Зоря принесуть у Вашу домівку веселий настрій, здоров’я, щастя, гучну колядку, яка зігріє радістю Ваше серце. Щасливого Нового року та веселого Різдва!



Алла Максимчук (журналіст Першого місцевого). Нехай цей рік буде для українців щасливим, безтурботним та безвізовим). Нехай в домі буде тепло і всі члени сім"ї здоровими. Нехай 2017-й у Вас нічого не забирає, а лише додає. Не забудьте загадати бажання.



Олена Демчук (ведуча телеканалу Рівне 1). Мирного неба над Україною! Спокою в душах, впевненості у завтрашньому дні, віри в себе. Віри в те, що ми можемо бути кращими, наполегливішими та добрішими один до одного. Не цуратися працювати над собою, розвиватися та досягати усіх поставлених цілей. З нами Бог і перемога!



Наталя Леошек (менеджер рекламного відділу ТРК Рівне 1). Любі наші читачі, вітаю Вас з Різдвом Христовим. У Різдвяну ніч серце солодко завмирає в очікуванні дива. Здається, що пройде ще зовсім небагато часу і все зміниться на краще, в життя прийде довгоочікуване щастя і збудуться усі мрії. Так нехай всі очікування і сподівання цієї святкової днини стануть дійсністю! Щиро зичу кожній українській родині затишку та радості, здоров’я та благополуччя. Зустрічайте це свято з світлим настроєм, у колі найдорожчим Вам людей та під перегляд улюблених телепрограм. А нашим партнерам бажаю достатку, стабільності та нових трудових успіхів. Нехай різдвяна зоря принесе у кожну домівку мир, спокій, злагоду і тепло!!!



Дмитро Веремчук (керівник програми Патруль) та Тетяна Іващук (ведуча програми Патруль). Уся команда програми «Патруль» вітає читачів сайту «rivne1.tv» з Новим роком та Різдвом! Нехай цей рік принесе Вам побільше позитиву та нових вражень, здійсняться мрії, а робота приносить лише задоволення. І ще, звичайно, здоров'я, сімейного щастя та фінансового благополуччя! Нехай біда обходить Вас стороною, а оточуючі радують лише приємними новинами.



Олександра Почтаренко
(автор та ведуча проектів Профібуд та Здорово жити). Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю, щоб у ваших домівках завжди був затишок, будь які зміни у ваших оселях завжди були легкими та вдалими, а команда "Профібуд" завжди Вам допоможе. І звичайно усім бажаю міцного здоров'я. Щоб з вами не трапилося у житті, пам'ятайте, що все таки "здорово жити".



Анастасія Кучеренко (журналіст Першого місцевого). Шановні глядачі Першого місцевого та читачі rine1.tv, вітаю Вас з прийдешніми святами.

Хай Новий рік добробут Ваш покращить,
Щоб гроші у Вас були і втілювались мрії.
Хай все в родині буде якнайкраще,
Здійсняться сподівання і надії.
Енергії, здоров’я Вам міцного,
Щоб свято за столом й в душі було,
А ми ще обіцяємо до цього
Вам забезпечить затишок й тепло.



Ганна Аілінчій
(рекламний менеджер). улюблені, найкращі, найдорожчі читачі сайту rivne1.tv. Нехай Новий рік принесе Вам море нових відкриттів, кар'єрного зросту тільки приємних новин та домашньої злагоди та здоров'я. Йдіть тільки вперед і не оглядайтеся. Будьте першими з Першим місцевим.



Юлія Павленко (журналіст Першого місцевого). Наші любі телеглядачі та читачі. Вітаю Вас із новорічними святами. Бажаю щоб новий рік приніс Вам ще більше добра, любові, благополуччя та радості. І найголовніше аби прийдешній рік усі ми зустріли в мирі!!



Керівник відділу продажів ТРК Рівне 1 Жанна Касенюк. Вітаю всіх читачів сайту з Новорічними та Різдвяними святами. Лише позитивних новин та приємних знайомств, багато гарних вражень, миру і добра вашим оселям.



Інеса Пославська (журналіст Першого місцевого). Дорогі рівняни! Вітаю вас з прийдешніми новорічними та різдвяними святами. Нехай у ваших оселях завжди панує мир та злагода, а серця будуть сповнені любові й надії! Бажаю вам, аби 2017 рік приніс фінансову стабільність, успіх у всіх починанннях та безліч світлих і радісних моментів. Нехай у прийдешньому році влада прислухатиметься до наших з вами потреб і побажань! З Новим Роком та Різдвом Христовим!



Анна Хіночик (автор програми "Комунальний патруль", ведуча програми "Детальний новинний огляд"). Нехай у наступному році буде більше позитивних емоцій, успіхів, щастя, любові, добра. Хай життя дарує якнайбільше шансів, ідей та щирих людей.




Олена Грицаюк
(рекламний менеджер). Вітаю читачів сайту rivne1.tv з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю, щоб у новому році здійснилися усі ваші мрії та бажання, кожен день був сонячним та радісним, і щоб вас оточували лише хороші люди. Не забувайте дарувати тепло рідним та близьким.

Про це повідомляє Рівне 1.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами