Ми у Facebook
11.01.2017, 11:34

У футзальному чемпіонаті Рівного лідери зміцнили своє становище

У матчах шостого туру чемпіонату Рівного з футзалу лідери змагань здобули впевнені перемоги. Зокрема, "Славія" просто розтрощила "Квартал", а "Комфорт-Сервіс" "на класі" обіграв "Ребелс".
У складі "комфортівців" окремо варто відзначити голкіпера Павла Котюка, який декілька разів рятував свою команду, практично, у безнадійних ситуаціях і зберіг ворота у недоторканості.

Отож, «Комфорт-Сервіс» набрав шістнадцять очок та зберіг перше місце. Другим йде «Славія», в активі якої на один бал менше. Щоправда, у «славістів» ще одна гра в запасі, тому, чинний футзальний чемпіон Рівного потенційно випереджає «комфортівців».

До чільної трійки піднявся "Північ-Центр". Щоправда, перемога "синім" у матчі проти "Рівнегазу" далася непросто - програючи 0:4 "газовики" скоротили в кінцівці зустрічі відрив до одного м'яча. І лише завдяки точному удару Олександра Малиновського з центра майданчику у порожні ворота "Північ-Центр" останню хвилину провів більше упевнено та довів гру до своєї логічної перемоги.

Зіграв на руку "Північ-Центр" і нічийний результат у матчі між "Фемідою" та "Хіміком". Прокурори мали кількісну перевагу у цій зустрічі, адже "хіміки" на чолі з Вадимом Жаком грали практично однією четвіркою. Проте кількість у якість "Феміда" перекувати не змогла і вдруге поспіль у турнірі втратила очки.

Результати матчів 6 туру, 09.01, понеділок
17:00 Славія – Квартал 12:1
17:45 Рівнеобленерго - Граніт 1:6
18:30 Хімік - Феміда 1:1
19:15 Північ-Центр – Рівнегаз 5:3
20:00 Ребелс – Комфорт-Сервіс 0:4



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Після 5-го туру Чемпіонату Рівного «Славія» і «Комфорт-Сервіс» зберегли лідерство

Футзальні змагання у Рівному дісталися екватора

Наступні матчі команди у чемпіонаті міста проведуть у суботу, 14 січня. Саме в цьому турі очікується головне протистояння турніру – «Комфорт-Сервіс» зіграє проти «Славії».

7 тур, 14.01, субота
17:00 Рівнегаз - Ребелс
17:45 Феміда – Північ-Центр
18:30 Граніт – Хімік
19:15 Квартал – Рівнеобленерго
20:00 Комфорт-Сервіс - Славія





На правах реклами