Ми у Facebook
11.01.2017, 15:00

Мешканці Рівненщини скаржаться на холодні маршрутки

В маршрутках і далі холодно, хоча плата за проїзд зросла.
ДИВІТЬСЯ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПОДОРОЖЧАННЯ ПРОЇЗДУ У МАРШРУТКАХ

Нещодавно у спільноті Типова Гоща у мережі ВК з’явилося таке повідомлення від користувача:

Дорога подорожчала, трохи дорогувато, але нічого будемо їздити. Але в маршрутці реально замерзнути можна! Звісно дякуємо за те, що ви є! Та хоча б обігрівач який поставили! Навіть не знаю, що одягати, щоб тепленько тут було.

Ось яку реакцію це повідомлення викликало у користувачів:

Танюшка Попік
, Згідна з вами платимо за новими тарифами тому, що підняли зарплатню з 1 січня 2017 року яку ми ще не отримували, але вже платимо! Щасливої дороги) доїдете не замерзнувши і Слава Богу!)

"Возіть людей нормально, а не як мішки з картоплею з сусіднього села", - рівняни про підняття цін на проїзд

Чому мешканці Рівненщини мерзнуть у маршрутках: коментар перевізників

Світлана Кручок, Не зрозуміло до чого це подорожчання? Зарплату в 3200 ніхто ще не отримав. а ціни в маршрутках... На перший день коляд в Симонів їздило тільки чотири рейси з шести — це я точно знаю. На другий день, в завірюху, взагалі три рази в день. До речі, Острозькі маршрутки їздять за старими цінами , їхала сьогодні до Рівного, взяли 15 гривень. А Симонівські... Він шкуру здере з кожного!!! І ще коментар: в маршрудці Симонівській дуже холодно, вікна в “ласицях”, доки до Гощі доїдеш ще так собі, а от в Рівне !!!!!

Типова Гоща, А подорожчання і справді закруто, із 15 гривень відразу на 20 гривень. Ще й не ясно, хто скільки бере: то 20, то 18.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами