Ми у Facebook
12.01.2017, 11:30

Затриманому у Рівному на хабарі сільському голові загрожує тривалий строк ув’язнення

Чоловіка знову відсторонили від роботи.
Як повідомляло ОГО, вчора, 11 січня, відбулося судове засідання у його справі. Колегія суддів задовольнила клопотання прокуратури Рівненської області про продовження обвинуваченому терміну застосування запобіжного заходу – застави, а сільського голову зобов’язали не відлучатись із населеного пункту, де проживає, не спілкуватись із свідками та носити засіб контролю — електронний браслет.

ЧИТАЙТЕ ПОДРОБИЦІ ПОДІЙ

Також за клопотанням державного обвинувача продовжили термін відсторонення сільського голови від посади на 60 діб. Дії підозрюваного кваліфікували за ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі). За вказане кримінальне правопорушення передбачене позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Мешканці Басів Кута не можуть доїхати додому ввечері


Оскільки інкримінований сільському голові злочин відноситься до категорії особливо тяжких, обвинувальний акт по суті розглядається Рівненським міським судом колегіально у складі трьох професійних суддів.

За повідомленням прес-служби прокуратури Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ