Ми у Facebook
10.02.2017, 13:00

Сьогодні у Рівному відбудеться вечір авторської пісня Христини Панасюк «Сили добра»

Усіх рівнян запрошують долучитись до гарної та світлої події міста.
10 лютого о 19.00 в міському палаці культури відбудеться вечір авторської пісня Христини Панасюк «Сили добра». Послухати пісні, які на Сході України наші хлопці чекають сильніше за анальгин!!! Її пісні дають надію, дарують крила, і бажання жити.

Христина Панасюк співає про те, що на душі, що болить, за що радіє і про що хвилюється. Тематика пісень в неї різноманітна, багато пісень про кохання, пісні присвячені благодійним фондам, що опікуються дитячими будинками і онкогематологіями. Після написання перших пісень почала отримувати прохання написати про той чи інший підрозділ чи бригаду. Так на світ з`явилися пісні про артилерію,про розвідку, про десантників. Якщо чесно ніколи не думала, що напишу стільки пісень про війну і Україну.

Пісні Христини Панасюк «Присягу двічі не дають», «Ти змінила підбори на берці», «Я подарую тобі світ» надзвичайно популярні серед військових, патріотів і просто людей, яким не байдужа наша країна.

За ці роки Христина настільки звикла їздити на схід, що не будучи там місяць, починає себе картати, що нічого не робить. «Там інша реальність: або чорне, або біле… і люди,які звикли ризикувати своїм життям заради твого спокійного сну…»- стверджує Христина.

У Вас є гарний шанс побачити і послухати цю дивовижну дівчину, яка своїми піснями творить чудеса. 10 лютого 0 19.00 в МПК Текстильник. Довідки за тел. 0987033709







На правах реклами