Ми у Facebook
19.01.2017, 18:32

На Рівненщині чоловік носив наркотики у п’ятигривневій купюрі (+ФОТО)

І це був не єдиний випадок, коли поліцейські знайшли наркотики.
Вчора, 18 січня, близько 13 години оперативники Здолбунівського відділення поліції зупинили на вулиці Княгині Ольги 30-річного чоловіка. У кишені його куртки поліцейські знайшли купюру номіналом п’ять гривень з вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, ззовні схожу на наркотичну речовину первитин.

У Рівному молодики розпилили газовий балончик у тролейбусі



Також у 49-річного жителя села Боремель Демидівського району поліцейські вилучили майже 20-ти грамовий поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на коноплю.
У під’їзді будинку на вулиці Полуботка у Рівному поліцейські побачили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду у 39-річного мешканця села Здовбиця Здолбунівського району виявили маже двограмовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.

ДТП на Рівненщині: автомобіль наїхав на сани (+ФОТО)


Крім того, близько 18 години правоохоронців повідомили, що в дворі будинку на майдані Будівельників у Вараші на дитячому майданчику знаходиться невідомий чоловік, який може мати при собі заборонені предмети. Поліцейські у 29-річного місцевого жителя під час проведення поверхневого огляду в кишені куртки виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на марихуану вагою майже 19 грамів.

За усіма фактами незаконного зберігання наркотичних засобів відкриті кримінальні провадження. Усе вилучене направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами