Ми у Facebook
20.01.2017, 16:00

Голодюк покинув «Ворсклу» і спробує сили за кордоном

Рівненський футболіст Олег Голодюк, який у поточному сезоні грав за «Ворсклу», котра виступає в українській Прем’єр-лізі, не бажає залишатись в Україні. Перейшовши до полтавського клубу із львівських «Карпат» уродженець Вараша тепер планує працевлаштуватися за кордоном.
«Зараз агенти займаються моїми справами, шукають найкращі варіанти для мене. Я тільки пару днів назад розірвав контракт із "Ворсклою", тому шукаю нову команду. Скоріше за все, кар’єру продовжу за кордоном. В Україні самі бачите, що робиться, один з найбільш стабільних клубів за півроку перетворився на клуб, який має найбільшу заборгованість.

Я був у "Ворсклі" 7 місяців. Мені винні за 5 з половиною. Сьогодні якісь гроші давали хлопцям, та тим гравцям, що пішли з команди. Щоправда, я поки не знаю, яка там сума. Треба передзвонити до віце-президента. Але там немає такого, що виплачують зарплату в цілому. Там можуть заплатити 20 відсотків за один місяць, через три місяці можуть дати 30 відсотків за наступний місяць. Можна зламати голову», – сказав 29-річний хавбек.

Як відзначили в «Українському футболі», Голодюк провів у "Ворсклі" 7 матчів, результативними діями не відзначився. Раніше полтавську команду також покинули найкращий бомбардир Юрій Коломоєць, півзахисники Сандро Кобахідзе і Санжар Турсунов, захисник Андрій Пилявський і Сергій Сімінін та воротар Дмитро Непогодов.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Довідка. Олег Юрійович Голодюк (народився 2 січня 1988, Кузнецовськ, Рівненська область), футболіст, який виступає на позиції півзахисника.

Вихованець клубу «Ізотоп» (Кузнецовськ, Рівненська область). Перший тренер — Борис Коток. Потім вчився у Львівському училищі фізичної культури, тренери — Богдан Поточняк, Володимир Вільчинський та Борис Коток. У змаганнях під егідою ДЮФЛ провів 68 матчів, забив 11 голів.

Клубна кар'єра.
У «Карпатах-2» дебютував 31 липня 2006 року, всього провів 36 ігор і забив 4 голи. У складі дублерів «Карпат» провів 49 ігор і забив 9 м'ячів. У головній команді дебютував 26 травня 2007 року в матчі «Арсенал» — «Карпати» (1:0). На початку червня 2016 року залишив львівський клуб, а вже 15 червня став гравцем полтавської «Ворскли».

Кар'єра в збірній.
Дебют у складі молодіжної збірної України відбувся 5 лютого 2008 року у товариському матчі Швеція — Україна (1:0). Учасник відбіркових ігор до молодіжного Євро-2011, допоміг збірній вийти до фінального турніру. Також був учасником фінального етапу молодіжного чемпіонату Європи 2011 року, в рамках якого взяв участь у двох з трьох матчів команди на турнірі.





На правах реклами