Ми у Facebook
20.01.2017, 14:00

Чи виступатиме Вакарчук знову на руїнах у Рівному

Відомо, що невдовзі у місті відбудеться виступ гурту Океан Ельзи.
Планується, що гурт відвідає Рівне в середині травня цього року. Концерт має відбутися на стадіоні Авангард. Святослав Вакарчук з гуртом уже мав виступ на цьому стадіоні, коли приїжджав до Рівного у 2013 році під час туру на підтримку альбому “Земля”. Тоді відомим музикантам довелося грати музику на руїнах, адже знаний рівненський стадіон знаходиться у плачевному стані.

Кращі вислови Святослава Вакарчука про Україну


Про реконструкцію стадіону Авангард знову активно заговорили у квітні 2016 року. На його відновлення з міської казни планують надати 100 мільйонів гривень. Легендарний рівненський стадіон у кінцевому результаті повинен отримати новий сучасний вигляд.

Славка Вакарчука привітав рівненський музикант та художник Юрій Журавель

Чи встигнуть реконструювати стадіон до приїзду Святослава Вакарчука, ОГО розповів міський голова Рівного Володимир Хомко:

- Я поки що не знаю, цього вам точно ніхто не скаже. Проект реконструкції стадіону Авангард представлять у лютому цього року.

Нагадаємо, що Святослава Вакарчука очікували у Рівному наприкінці 2016 року - співак мав у нашому місті популяризувати шахи. На жаль, приїхати відомому співакові не вдалося, але він натомість записав на відео своє звернення до учасників.





На правах реклами