Ми у Facebook
21.01.2017, 09:30

Рівняни зможуть безкоштовно опанувати польську мову

Скоро у Рівному діятиме розмовний клуб.
Польський розмовний клуб розпочне свою діяльність у «Відкритому офісі» Платформи взаємодій «Простір» (центральний корпус НУВГП, 4 поверх, ауд.162) у вівторок, 31 січня. Така можливість з’явилась завдяки партнерським стосунках «Простору» та Національного університету водного господарства та природокористування.

Рівняни зможуть побачити виставку, присвячену Героям Крут

Вдосконалювати свої знання польської, або ж навпаки, вперше почути цю мову можна буде на відкритих безкоштовних зустрічах, які відбуватимуться щовівторка та щочетверга, з 18.30 і до 20.00.

Гжегож Кубяк
Гжегож Кубяк


Вестиме розмовний клуб викладач польської мови НУВГП, а також фотограф і керівник аматорського театру у себе на Батьківщині Гжегож Кубяк. За його словами, у клубі спілкуватимуться майже винятково польською мовою на цілком різні теми – від політики і до культури. Учасники розмовного клубу також дивитимуться фільми й театральні вистави польською, і навіть вчитимуть польські пісні.
Взяти участь у зустрічах Польського розмовного клубу зможе будь-хто, незалежно від рівня знань мови та віку. Попередньої реєструватись не потрібно.

Рівняни радять, де у місті поїсти смачні суші

Нагадаємо, що у «Відкритому офісі» Платформи взаємодій «Простір» щосереди вже діє англійський клуб, який веде волонтер Корпусу миру Кевін Блосфельд.

Про це повідомляє прес-служба платформи взаємодій “Простір”.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами