Ми у Facebook
21.01.2017, 07:00

21 січня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
Сьогодні, 21 січня 2017 року, приймає вітання з круглою датою (55 років) ПЕТРІВ Володимир Юліанович, директор та художній керівник Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка

Святкують день народження приватний підприємець ВОВК Олександр Васильович,
голова правління КС "Захід Капітал" БАХМАЧУК Олександр Євгенович та
директор ПП "ПроПрінт" ПРОЦЮК Олександр Віталійович.

Що подарувати чоловікові в День ангела

Вітаємо з 17 річницею заснування рівненський будівельний супермаркет "Маяк"!

Православні християни вшановують пам'ять преподобного Георгія (Юрія) Хозевіта, преподобної Домніки та ісповідника Еміліяна. День ангела Юрія, Омеляна , а також Антона, Василя, Василини, Віктора, Володимира, Георгія, Дмитра, Євгена, Іллі, Сидора, Михайла, Паїсія, Феофіла, Юліана.

За народним календарем, сьогодні Омеляна зимового. Вважається, що до одіду працювати не можна. Колись у цей день наші прадіди вітали хресних та хрещеників, ходили в гості до кумів, приносили гостинці й влаштовували застілля. За давніми спостереженнями, погода в цей день вказує, який буде серпень. Сніжить — літо буде дощовим, сонячно — влітку буде спекотно.

До речі, 21 січня - Міжнародний день обіймів. Це неофіційне молодіжне свято, започатковане у студентському середовищі у 70-ті роки минулого століття, відзначалося вперше як національне свято у США у 1986 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у січні 2017
Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook






На правах реклами