Ми у Facebook
24.01.2017, 14:00

На Рівненщині раніше судимий чоловік пограбував односельчанина

Це трапилось у Сарненському районі
На Рівненщині пенсіонерка провалилася в септик (+ФОТО)


Оперативники Сарненського відділу поліції затримали раніше судимого 31-річного жителя району за вчинений грабіж. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Троє товаришів по чарці із села Калинівка святкували третій день Водохреща. Розпочали вдома — в одного, а закінчили — у 53-річного односельця, який, запросивши до себе в гості, не очікував, що вечеря для нього закінчиться грабежем. Господар під час застілля похвалився, що продав за 300 гривень мобільний.

І коли закінчилася горілка, а грошей — катма, 31-річний односелець згадав про проданий телефон. Суперечка закінчилася тим, що власнику будинку той наніс тілесні ушкодження і заволодів його 300 гривнями. Третій же, 50-річний учасник пиятики, намагався розборонити чоловіків та все на марно, тож разом із зловмисником пішов далі святкувати.

Потерпілий за медичною допомогою не звертався, а от без поліції не обійшлося. 31-річному чоловікові, який раніше неодноразово судимий за майнові злочини, повідомлено про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За свої діяння тепер може отримати від чотирьох до шести років позбавлення волі.

По Рівному роз'їжджав чоловік з бурштином та наркотиками (+ФОТО)


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами