Ми у Facebook
25.01.2017, 08:30

У самотнього рівнянина отруїли його найкращого друга

Ілюстративне фото

Для чоловіка це стало справжньою трагедією.
Нещодавно ОГО опублікувало матеріал: В Україні йде затята війна з бездомними собаками. А у Рівному? (+ФОТО, ВІДЕО). Рівненська журналістка Тетяна Закордонець на своїй сторінці у мережі Фейсбук розповіла історію, пов’язану із цією проблемою.

ФОТО: зимовий ліс на Рівненщині

До нас в магазин ходить такий дідусь, років 70. І за ним постійно прибігав його собака Бім. Звичайний дворняга, десь дід його цуценям взяв роки два тому. Коли дід до нас заходив, то Біма залишав на вулиці. Але Бім так жалісно плакав за хазяїном і стрибав на двері, що ми завжди його впускали. І він радісно вистрибував на діда і просив у всіх печиво.

Чи працює Рівненський аеропорт


Півроку тому у діда вмерла дружина. І він після того завжди купував морожені напівфабрикати й казав: "Ми тепер холостяки з Бімом, то оце бендериків візьму, трохи собі, а трохи йому".
Вчора дід прийшов в сльозах, взяв чекушку, сказав: "Нема вже нашого Бімки. Отруїли паскуди. В багажнику лежить. Поїду, закопаю десь".

Навіщо таке робити? Потрібно боротися із популяцією бездомних собак, але не такими методами, щоб труїти й домашніх. Реально негідники.



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ