Ми у Facebook
25.01.2017, 10:07

Якої якості газ постачають у домівки рівнян

На засіданні Рівненської міської ради, яке відбувалося 24 січня, обговорювали питання роботи газопостачальної компанії Рівного.
Із доповіддю перед присутніми виступив комерційний директор ПАТ “Рівнегаз” Віктор Осницький. В одної із депутатів Рівненської міської ради виникло питання, щодо якості газу, який отримують рівняни:

В Україні планують скоротити соціальну норму споживання газу

- Чому у домівках рівнян такий поганий газ. Це від вас залежить? - запитала міський депутат Тамара Тимощук.


Рівнянам без лічильників газу доведеться за блакитне паливо доплатити


Комерційний директор ПАТ “Рівнегаз” не забарився з відповіддю:

- Я би не сказав, що газ поганої якості. Щотижня проводять лабораторні дослідження калорійності фізико-хімічного складу газу. На сьогоднішній день калорійність при нормативі 7 600 ккал/куб.м має 8 000-8 100 ккал/куб.м. Щотижневий замір газу можна побачити на сайті, - відповів Віктор Осницький.

Нагадаємо, як повідомляло ОГО, нещодавно рівняни активно скаржилися на якість газу, який вони отримують. На це з ПАТ “Рівнегаз” відповіли, що якість газу відповідає нормам.

Довідка: Як зазначається на сайті 104.ua, основний показник якості природного газу - теплота згоряння (калорійність). Що вища калорійність, тим менший обсяг газу необхідно витратити аби скип'ятити, приміром, літр води на газовій плиті чи підвищити на градус температуру у вашій оселі.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ